کتاب آموزش روش تهیه پنیر بهداشتی و سالم

کتاب آموزش روش تهیه پنیر بهداشتی و سالم

شما هم می توانید پنیر بهداشتی و سالم تهیه کنید. اصلا کار مشکلی نیست و با کمی دقت و حوصله به راحتی می توانید پنیر خوبی تهیه کرده و نوش جان کنید.

برای تهیه پنیر باید از شیر بهداشتی و سالم استفاده کرد. علاوه بر آن باید از وسایل مناسب، بهداشتی و تمیز هم استفاده کرد. چون تهیه پنیر در چند مرحله انجام می شود، بنابراین برای تولید پنیر خوب و بهداشتی باید این چند مرحله به دقت انجام شود.

ما در این کتاب اصول اولیه و مهم تهیه و تولید پنیر را برای شما توضیح می دهیم.

کتاب آموزش روش تهیه پنیر بهداشتی و سالم

هدف های آموزشی

خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب:

با تاریخچه و اهمیت شیر و پنیر در سلامتی آشنا می شوید.

با ویژگی های شیر مورد استفاده برای تولید پنیر آشنا می شوید.

از مرحله های مختلف تهیه و تولید پنیر آگاه می شوید.

با چگونگی تهیه آب نمک و نگهداری پنیر آشنا می شوید.

فهرست مطالب

تاریخچه پنیر

ارزش غذایی پنیر

ویژگی های شیر برای تولید پنیر

مواد و وسایل مورد نیاز برای تولید پنیر

مرحله های تولید پنیر

نگهداری پنیر در آب نمک

نحوه تهیه آب نمک

هدف های تهیه آب نمک

نگهداری پنیر

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *