کتاب آموزشی ازدیاد غیرجنسی چای

کتاب آموزشی ازدیاد غیرجنسی چای

چای از محصولات باغبانی نیمه گرمسیری است که در شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب رشد مناسبی دارد. مناطق شمالی کشورمان تنها مناطقی هستند که شرایط مناسب برای کشت و پرورش این محصول را دارد و در اقتصاد منطقه نقش مهمی را ایفا می کند.

با نظر به توانایی های بالقوه منطقه در زمینه افزایش کمی و کیفی و با توجه به بالا بودن میزان مصرف سرانه چای به نظر می رسد موضوع افزایش میزان تولید آن در کشور از اهمیت خاصی برخوردار باشد.

با التفات به این مهم، ما نیز بر آن شدیم تا در این کتاب آموزشی اطلاعات علمی و کاربردی در رابطه با اصول کلی و تخصصی روش های تکثیر غیر جنسی چای را بدین وسیله در اختیار کشاورزان، دانشجویان و علاقه مندان قرار دهیم.

انتظار بر این است که این حرکت اندک مورد استفاده و توجه دست اندرکاران و تولید کنندگان محصول چای قرار گیرد و با رعایت اصول علمی پرورش آن، سطح زیر کشت و میزان عملکرد این محصول افزایش یابد.

کتاب آموزشی ازدیاد غیرجنسی چای

فهرست کتاب آموزشی

تکثیر جنسی

تکثیر غیر جنسی

خوابانیدن

پیوند

پیوند اسکله

زمان پیوند

محل اره شدن شاخه

شکاف

پیوند

کو پیوند شکمی

قلمه

گیاه مادری

تغذیه گیاه مادری

سن گیاه مادری

نوع چوب گزینش شده

تفاوت میان تک بوته های چای

تفاوت ریشه دهی نهال های بذری

تفاوت میان شاخه های جانبی و انتهایی

تفاوت میان بخش های مختلف شاخه

شاخه های گل دار و رویشی

نحوه برش

زمان تهیه قلمه

زخم زنی

اثر برگ ها و جوانه ها

اثر جوانه ها

اثر برگ ها

عوامل محیطی موثر در ریشه زایی قلمه ها

جابجایی

تنظیم کننده های رشد

بستر رشد قلمه

حتما ببینید

کتاب آموزشی اصول صحیح کاشت، داشت و برداشت پنبه

کتاب آموزشی اصول صحیح کاشت، داشت و برداشت پنبه

پنبه یکی از مهم ترین گیاهان لیفی و منبع الیاف طبیعی می باشد. این گیاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *