کتاب آموزش طبخ آبزیان

کتاب آموزش طبخ آبزیان

گوشت ماهی سرشار از پروتیین، ویتامین و مواد مورد ۶نیاز بدن می باشد. به عقیده کارشناسان و صاحبنظران آبزیان می توانند به عنوان یک منبع پروتیینی و کاهش دهنده اثرات سو تغذیه مورد استفاده قرار گیرند.

با اینکه در چند سال اخیر تولید ماهی و سایر آبزیان در سطح کشور افزایش چشمگیری داشته است هنوز هم درصد بالایی از هموطنان عزیز ما رغبت چندانی به خوردن ماهی و سایر آبزیان نشان نمی دهند. بدون شک یکی از علل عمده این امر عدم شناخت کافی از ارزش های غذایی و دارویی گوشت ماهی و همچنین عدم آشنایی با انواع طبخ آبزیان می باشد.

به همین منظور طرز طبخ چند نوع از آبزیان گردآوری شده که امید است مورد توجه قرار گیرد.

 

محصولات فروشگاه در زمینه شیلات

[product-catalogue id=’6′]

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *