کتاب آموزشی تاثیر عوامل قبل از برداشت بر کیفیت ظاهری و ضایعات مرکبات

کتاب آموزشی تاثیر عوامل قبل از برداشت بر کیفیت ظاهری و ضایعات مرکبات

وضعیت ظاهری میوه مرکبات مهمترین عامل کیفی در تعیین ارزش بازاری آن محسوب می شود. معمولا مصرف کننده با ارزیابی سریع چشمی، از راه تجربه و بر اساس معیارهایی چون اندازه، شکل فرم، رنگ و بود نبود آسیب های ظاهری اقدام به خرید می نمایند. به علاوه از عامل ظاهر میوه در مراحل مختلف تولید، انبارداری، بازار رسانی و در نهایت مصرف به عنوان شاخص کیفی میوه استفاده می شود. در کتاب آموزشی حاضر معیارهای ظاهری موثر در کیفیت میوه مرکبات مورد بررسی قرار می گیرند.

کتاب آموزشی تاثیر عوامل قبل از برداشت بر کیفیت ظاهری و ضایعات مرکبات

فهرست مطالب کتاب آموزشی

  • معیارهای کیفیت ظاهری میوه مرکبات
  • اندازه میوه
  • شکل
  • رنگ
  • حالت
  • عوامل موثر در کیفیت میوه مرکبات
  • عوامل بیماری زا
  • عوامل فیزیولوژیک
  • آب
  • تغذیه
  • عوامل محیطی
  • دما
  • سرما
  • رطوبت نسبی
  • باد
  • شدت نور
  • خسارت تگرگ
  • آلودگی
  • عوامل باغی
  • پایه
  • هرس
  • تنک
  • محلول پاشی
  • تنظیم کننده های رشد
  • آسیب های مکانیکی
  • عوامل ژنتیکی
  • نتیجه گیری کلی
پکیج آموزشی پرورش مرکبات

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *