صفحه نخست » عمومی » کتاب آموزش روش تهیه پنیر بهداشتی و سالم
موتورسوار حرفه ای ( راهنمای جامع آموزشی موتورسیکلت ) دانشنامه مرغداری | آموزش تکثیر و پرورش مرغ بومی و صنعتی در موبایل

کتاب آموزش روش تهیه پنیر بهداشتی و سالم

کتاب آموزش روش تهیه پنیر بهداشتی و سالم

وضعیت: در حال فروش

وضعیت گارانتی: دارد

حجم فایل: 1.14 MB

تعداد صفحات: 18

ناشر: جهاد کشاورزی

»خریدار گرامی لینک دریافت فایل پس از پرداخت آنلاین، نمایش داده خواهد شد. در صورت نیاز راهنمای خرید را مطالعه فرمایید

 

شما هم می توانید پنیر بهداشتی و سالم تهیه کنید. اصلا کار مشکلی نیست و با کمی دقت و حوصله به راحتی می توانید پنیر خوبی تهیه کرده و نوش جان کنید.

برای تهیه پنیر باید از شیر بهداشتی و سالم استفاده کرد. علاوه بر آن باید از وسایل مناسب، بهداشتی و تمیز هم استفاده کرد. چون تهیه پنیر در چند مرحله انجام می شود، بنابراین برای تولید پنیر خوب و بهداشتی باید این چند مرحله به دقت انجام شود.

ما در این کتاب اصول اولیه و مهم تهیه و تولید پنیر را برای شما توضیح می دهیم.

کتاب آموزش روش تهیه پنیر بهداشتی و سالم

هدف های آموزشی

خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب:

با تاریخچه و اهمیت شیر و پنیر در سلامتی آشنا می شوید.

با ویژگی های شیر مورد استفاده برای تولید پنیر آشنا می شوید.

از مرحله های مختلف تهیه و تولید پنیر آگاه می شوید.

با چگونگی تهیه آب نمک و نگهداری پنیر آشنا می شوید.

 

فهرست مطالب

تاریخچه پنیر

ارزش غذایی پنیر

ویژگی های شیر برای تولید پنیر

مواد و وسایل مورد نیاز برای تولید پنیر

مرحله های تولید پنیر

نگهداری پنیر در آب نمک

نحوه تهیه آب نمک

هدف های تهیه آب نمک

نگهداری پنیر

 

دانشنامه گلخانه داری | اپلیکیشن اندروید آموزش احداث تا مدیریت گلخانه دانشنامه مرغداری | اپلیکیشن اندروید آموزش پرورش انواع مرغ دانشنامه پرورش جلبک | اپلیکیشن اندروید آموزش زراعت تا مصرف دانشنامه پرورش گوسفند و بز | اپلیکیشن اندروید گوسفندداری دانشنامه سگ | اپلیکیشن اندروید آموزش نگهداری و تربیت سگ اپلیکیشن دانشنامه آموزش گاوداری مکانیک موتورسیکلت | اپلیکیشن اندروید آموزش تعمیر موتورسیکلت اپلیکیشن اندروید راهنمای عملی ساخت ساز سنتور