کتاب بیماری های فیزیولوژیک سیب زمینی و راه های کنترل آن

کتاب بیماری های فیزیولوژیک سیب زمینی و راه های کنترل آن

عوامل مخرب متعددی به محصول سیب زمینی خسارت می زنند. این عوامل شامل قارچ ها، باکتری ها، نماتدها، ویروس ها و عوامل فیزیولوژیکی هستند. عوامل فیزیولوژیکی بیماری زا، عوامل غیر زنده هستند. بیماری های فیزیولوژیک قابل انتقال نمی باشند. این بیماری ها ارزش غذایی سیب زمینی را زیاد تغییر نمی دهند اما قادر هستند بازار پسندی محصول را کاهش داده و یا باعث نقصان اقتصادی محصول شوند.

برای کنترل این بیماری ها، باید مدیریت صحیح مزرعه به کار گرفته شود. در این کتاب تصویری و رنگی با بیماری های مهم فیزیولوژیکی سیب زمینی و راه های کنترل آن ها بیشتر آشنا خواهید شد.

امیدواریم با رعایت اصول ارائه شده در این کتاب محصول بهتری تولید نمایید.

 

هدف های آموزشی

خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب:

با انواع بیماری های فیزیولوژیک سیب زمینی آشنا خواهید شد.

عوامل به وجود آورنده بیماری های فیزیولوژیک را فرا خواهید گرفت.

با راه های کنترل ناهنجاری های فیزیولوژیک آشنا خواهید شد.

 

فهرست مطالب

ناهنجاری های مهم فیزیولوژیکی بیرونی غده سیب زمینی

شکاف غده ها ( ترک برداشتن غده ها )

شرایط به وجود آورنده شکاف فیزیولوژیکی و روش های کنترل آن

بد شکلی و رشد ثانویه غده ها

شرایط به وجود آورنده بد شکلی و رشد ثانویه غده ها

راه هایی برای کم کردن عارضه بد شکلی و رشد ثانویه

خراشیدگی سطح غده ها

شرایط ایجاد کننده خراشیدگی سطحی غده ها و روش های کنترل آن

ناهنجاری های مهم فیزیولوژیکی داخلی غده سیب زمینی

قلب حفره ای یا فرو رفتگی قلبی شکل

شرایط به وجود آورنده قلب حفره ای و روش های کنترل آن

لکه قهوه ای درونی ( قهوه ای شدن گرمایی )

عوامل موثر بر عارضه لکه قهوه ای درونی و راه های کنترل آن

تغییر رنگ سیستم آوندی یا قهوه ای شدن فیزیولوژیکی آوندها

شرایط به وجود آورنده و راه های کنترل تغییر رنگ آوندی

ناهنجاری های فیزیولوژیکی کم اهمیت

سبز شدن

عوامل به وجود آورنده سبز شدن غده ها و راه های کنترل آن

رشد ثانویه

تورم عدسک ها

بخیه ای شدن

پولکی شدن پوست

غده های هوایی

شل شدگی یا نرمی غده ها

مات شدن یا شیشه ای شدن انتهای غده ها

قلب سیاهی

خسارت ناشی از دمای پایین بر غده های سیب زمینی

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *