کتاب الکترونیکی پرورش بلدرچین ژاپنی

کتاب آموزشی پرورش بلدرچین ژاپنی

 

کتاب آموزشی پرورش بلدرچین ژاپنی

بلدرچین نوعی از گونه های پرندگان حلال گوشت بوده که چندی است پرورش آن در کشور ما مورد توجه قرار گرفته است. در چند دهه گذشته پرورش سویه خاصی از بلدرچین به نام بلدرچین ژاپنی به عنوان یک حیوان با پتانسیل مناسب تولید گوشت جهت جبران کمبود پروتیین، به ویژه در کشورهای در حال توسعه گسترش یافته است. به طوری که در حال حاضر گوشت و تخم بلدرچین تنها در رستوران های درجه یک و گران قیمت به عنوان خوراکی لذیذ و گران قیمت عرضه نمی شوند بلکه گوشت و تخم این پرنده با توجه به قیمت و کیفیت مناسب با اقبال عمومی جامعه مواجه شده و تقریبا جایگاه خود را در سبد غذایی خانوار باز نموده است.

با توجه به خصوصیات منحصر به فرد بلدرچین نظیر: رشد سریع، پایین بودن سن بلوغ جسمی و جنسی، فاصله نسلی کوتاه، میزان تخمگذاری بالا، کیفیت عالی محصولات تولیدی و ویژگی های غذایی بی نظیر گوشت و تخم، پرورش بلدرچین را به صنعتی سودآور و پر بازده در جهان تبدیل نموده که به تبع آن علاقمندان زیادی را نیز به خود جلب نموده است.

کتاب الکترونیکی پرورش بلدرچین ژاپنی

مخاطبان کتاب آموزشی :

پرورش دهندگان بلدرچین

مروجین و کارشناسان علوم دامی

 

هدف از انتشار این کتاب آموزشی :

آشنایی با پرورش بلدرچین

آشنایی با اصول تولید جوجه یک روزه بلدرچین

آشنایی با نیازهای غذایی و تغذیه بلدرچین

 

فهرست مطالب کتاب آموزشی :

تاریخچه و طبقه بندی بلدرچین ژاپنی از نظر جانورشناسی

بلدرچین کوترینکس یا ژاپنی

جوجه کشی

پرورش بلدرچین

تغذیه بلدرچین

جیره بلدرچین

 

محصولات فروشگاه در زمینه پرورش بلدرچین

[product-catalogue id=’14’]

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *