کتاب الکترونیکی آموزش پرورش بلدرچین

کتاب آموزشی آموزش پرورش بلدرچین

 

کتاب آموزشی آموزش پرورش بلدرچین

استفاده از گوشت و تخم طیور بیشتر شامل مرغ می باشد و به دلیل کیفیت خوب آن در میان مردم مصرف بالایی دارد. ولی فشار وارده بر صنعت مرغ بسیار بالاست و در بعضی مواقع باعث کاهش تولید و یا افزایش قیمت می شود.

برای رفع این مشکل می توان علاوه بر پرورش مرغ به پرورش دیگر طیور مانند بلدرچین پرداخت. بلدرچین علاوه بر تحمل شرایط محیطی مختلف دارای خصوصیات مناسبی همچون رشد سریع و بلوغ زودرس می باشد. بنابراین سطح تولید گوشت و تخم طیور به میزان قابل ملاحظه ای افزایش یافته و بخش مهمی از منابع پروتیینی مورد نیاز مردم کشور تامین می شود.

کتاب الکترونیکی آموزش پرورش بلدرچین

مخاطبان کتاب آموزشی :

دامداران و علاقمندان به پرورش بلدرچین

مهندسان ناظر امور دام

مروجان امور دام

 

اهداف کتاب آموزشی :

خوانندگان گرامی در این کتاب آموزشی شما با :

  • اهمیت و ضرورت پرورش بلدرچین
  • مشخصات گوشت و تخم بلدرچین
  • نیازهای غذایی، دما و جایگاه مناسب
  • جوجه کشی

آشنا می شوید.

 

فهرست مطالب کتاب آموزشی :

تاریخچه پرورش و رده بندی بلدرچین

خصوصیات ظاهری بلدرچین

بلوغ جنسی، تکثیر و جوجه کشی

برنامه های مدیریتی و تحقیقی پرورش بلدرچین

جیره غذایی و تغذیه بلدرچین

پرورش و سازگاری بلدرچین با شرایط آب و هوایی

شرایط سالن، دما و نور مورد نیاز پرورش

مرحله بلوغ و تخم گذاری بلدرچین

لاشه و قسمت های مختلف آن

 

محصولات فروشگاه در زمینه پرورش بلدرچین

[product-catalogue id=’14’]

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *