کتاب آموزش کنترل آفت های درختان میوه

کتاب آموزش کنترل آفت های درختان میوه

کتاب آموزشی کنترل آفت های درختان میوه

همانطوری که می دانید بشر در طول تاریخ برای حفظ محصولات کشاورزی از گزند آفت ها از روش های مختلفی استفاده کرده است. او برای کنترل آفت از روش های ساده مانند: جمع آوری و دفن حشرات آفت و یا از سموم گیاهی مانند آب تنباکو و غیره استفاده می کرد.حدود ۶۵ سال پیش اولین سم مصنوعی (د.د.ت) تولید و به بازار عرضه شد و به دنبال آن عرضه و مصرف سموم شیمیایی آفت کش افزایش یافت. اگر چه سموم شیمیایی نقش مهمی در حل مشکلات بهداشتی از جمله کنترل حشرات ناقل بیماری های انسان و دام و حفظ محصولات کشاورزی از آسیب آفت ها داشته است، ولی به تنهایی مصرف آن ها چاره ساز نبوده روز به روز بر تعداد و جمعیت آفت ها افزوده شده است. رعایت نکردن نکات ایمنی و فنی در مصرف سموم هم باعث به خطر افتادن سلامتی انسان و محیط زیست شده است. مصرف بی رویه آن ها موجب شده است آفت ها در برابر سموم از خود مقاومت نشان دهند. سموم در گیاهان، خاک و طبیعت انباشته می شود و پایداری آن ها در طبیعت، انواع مسمومیت ها، سرطان ها و مرگ و میر ان سان ها را سبب شده است.

مصرف سموم شیمیایی باعث به هم خوردن تعادل طبیعی بین حشرات و محیط زیست انسانی شده است. خطرها و عوارض ناشی از مصرف بی رویه سموم، مشکلات بشر را دوچندان نموده و ما را بر آن داشت تا در این کتاب آموزشی شما عزیزان را با یکی از روش های موثر در کنترل آفت ها یعنی « کنترل بیولوژیکی » آشنا سازیم.

کتاب آموزش کنترل آفت های درختان میوه

 

هدف های کتاب آموزشی

خوانندگان با مطالعه این کتاب :

با آفات درختان میوه آشنا می شوند.

با انواع روش های کنترل آفت های درختان میوه آشنا می شوند.

مزایا و معایب هر کدام از روش ها را یاد می گیرند.

با روش کنترل بیولوژیک آفت ها آشنا شده و کاربرد آن را یاد می گیرند.

فهرست مطالب کتاب آموزشی :

تعریف آفت

شناسایی آفت

انواع آفات

آستانه زیان اقتصادی

کنترل زراعی

کنترل مکانیکی

کنترل شیمیایی

کنترل تلفیقی

کنترل بیولوژیک

استفاده از دشمنان طبیعی آفات

حتما ببینید

کتاب آموزشی اصول صحیح ساخت جایگاه دام

کتاب آموزشی اصول صحیح ساخت جایگاه دام

هر موجود زنده ای برای زنده ماندن و تولید مثل و ازدیاد نسل نیاز به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *