کتاب آموزشی کمبود عناصر ریز مغذی و بروز بیماری در درختان میوه

کتاب آموزشی کمبود عناصر ریز مغذی و بروز بیماری در درختان میوه

استفاده از ریز مغذی ها در تغذیه درختان میوه از جمله روش هایی است که برای رسیدن به توسعه پایدار و امنیت غذایی ضرورت دارد. عناصر ریز مغذی نقش و جایگاه ویژه ای در تولیدات کشاورزی بر عهده دارند، هر چند میزان نیاز گیاه به آن ها اندک است.

هفت عنصر آهن، منگنز، روی، مس، بور، مولیبدن و کلر در گروه عناصر کم مصرف یا ریز مغذی جای می گیرند. کمبود برخی از این عناصر از جمله آهن و روی گسترش جهانی دارد. حدود یک سوم خاک های کشاورزی جهان یا به دلیل آهکی بودن و یا به دلیل مصرف بی رویه کود های فسفاته با کمبود ریز مغذی ها رو به رو می باشند.

در کشور ما نیز مقدار عناصر ریز مغذی در زمین های شنی و آهکی و یا در زمین های زراعی که در آن ها به طور دایم ارقام پر محصول برداشت می شوند، بسیار اندک است. با این وجود آمار نشان می دهد که در ایران، یه ازا هر یک تن کود مصرفی، فقط حدود ۲ گرم کود ریز مغذی مصرف می شود.

در این کتاب آموزشی سعی شده است تا ضمن معرفی مهم ترین عناصر کم مصرفی که کمبود آن ها در بروز بیماری های درختان میوه هسته دار نقش دارد، به اهمیت استفاده از این عناصر در افزایش عمر باغ های میوه هسته دار اشاره نماییم.

کتاب آموزشی کمبود عناصر ریز مغذی و بروز بیماری در درختان میوه

فهرست کتاب آموزشی

  • اهمیت عناصر غذایی کم مصرف در کنترل بیمارگر های گیاهی
  • نقش تغذیه گیاهی در افزایش عمر درختان میوه هسته دار
  • شناسایی و مقایسه علایم کمبود در اوایل بهار در درختان هسته دار
  • آهن
  • اهمیت بور در درختان میوه هسته دار

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *