کتاب آموزشی نکات مهم در مراحل برداشت و پس از برداشت میوه خرما

بر اساس مدارک و شواهد علمی باستان شناسی سابقه کشت خرما توسط انسان به شش هزار سال پیش می رسد. در حال حاضر در هر پنج قاره دنیا و بیش از ۳۰ کشور کشت می شود و در تغذیه، بهداشت و اشتغال مردم نقش موثری دارد. خرما میوه ای با ارزش غذایی بسیار زیاد می باشد که ۶۰ تا ۷۰ درصد ترکیبات آن را قند ها تشکیل می دهند.

هر ۴۵۰ گرم خرما دارای ۱۲۷۵ کالری است. علاوه بر آن خرما دارای مواد معدنی ( فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم و کلسیم )، پروتئین، چربی و ویتامین های B1 و B2 و C می باشد. از نظر مصرف علاوه بر تازه خوری ، در صنایع تبدیلی قابل مصرف و می توان از آن قند خرما، شیره خرما، عسل خرما، سرکه، الکل و غذای دام تهیه نمود. بقایای تنه، شاخه و برگ و لیف درخت خرما نیز در صنعت به مصرف تهیه نئوپان و هم چنین کود آلی با منشا گیاهی می رسد.

کتاب آموزشی نکات مهم در مراحل برداشت و پس از برداشت میوه خرما

 

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب آموزشی :

با مراحل مختلف رسیدن میوه خرما

مرحله برداشت، جداسازی و بسته بندی

و نگهداری میوه خرما آشنا می شوید.

فهرست کتاب آموزشی

تغییرات در مراحل مختلف رسیدگی

مرحله خارک

مرحله رطب

مرحله خرما

عملیات برداشت و پس از برداشت

مرحله جداسازی اولیه

درجه بندی یا جداسازی نهایی

بسته بندی

شرایط مناسب انبار

روش های مبارزه مبارزه با آفات انباری خرما های خشک و نیمه خشک

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *