کتاب آموزشی سرما زدگی در مرکبات و راه کار های کنترل آن

کتاب آموزشی سرما زدگی در مرکبات و راه کار های کنترل آن

مرکبات جز محصولات گرمسیر و نیمه گرمسیر حساس به تنش سرما و یخبندان است. عموما سرما زدگی مرکبات در محدوده دمایی صفر و یخ زدگی در زیر صفر ردرجه سانتی گراد به وقوع می پیوندد. بنابراین با توجه به کشت و تولید تجاری مرکبات در عرض جغرافیایی ۴۰ درجه شمالی و جنوبی، در برخی از مناطق کشت، خطر یخبندان مرکبات را تهدید می کند که کشور ما نیز در از این امر مستثنی نیست. بطوری که آخرین یخبندان مرکبات کشور مربوط به زمستان سال ۱۳۹۲ بوده که باغداران خسارت فراوانی وارد نمود.

کتاب آموزشی سرما زدگی در مرکبات و راه کار های کنترل آن

 

فهرست کتاب آموزشی

یخبندان انتقالی

یخبندان تشعشعی

عوامل موثر در میزان مقاومت مرکبات به سرما و یخ زدگی

آسیب های ناشی از یخبندان در مرکبات

راه کار های پیشنهادی برای مقابله با تنش سرما و یخبندان

توصیه به باغداران قبل از یخبندان

توصیه به باغداران در زمان یخبندان

توصیه به باغداران بعد از یخبندان

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *