کتاب آموزشی با روش سیلو کردن علوفه آشنا شویم

کتاب آموزشی با روش سیلو کردن علوفه آشنا شویم

در میان روش های مختلف ذخیره سازی محصولات علوفه ای، سیلو کردن مزایای فراوانی دارد که دامداران می توانند برای دام های خود از آن استفاده کنند. با شروع ماشینی شدن کشاورزی، فن آوری سیلو کردن علوفه به خصوص در کشورهای پیشرفته، توسعه بیشتری پیدا کرد. طی سال های گذشته روش سیلو کردن علوفه به جای خشک کردن آن، بیش از پیش گسترش یافت. امروزه در بعضی از کشورها، بیشتر ذخیره علوفه به صورت سیلو کردن، انجام می شود.

در کشور ما، از قدیم ذخیره بعضی محصولات کشاورزی مانند سیب زمینی، چغندر قند و میوه ها به صورت تجربی و بر اساس دانش بومی رایج بوده است. اما ذخیره سازی علوفه ای به صورت مرطوب، سابقه قدیمی ندارد. با توسعه کشت ذرت علوفه ای، سیلو کردن علوفه، آغاز شد به طوری که امروزه در بسیاری از مناطق، تولید آن رایج است. تنها ذرت علوفه ای را سیلو نمی کنند بلکه بسیاری علف ها و بقایای محصولات کشاورزی مانند انواع تفاله ها که رطوبت بالایی دارند را می توان سیلو کرد. ماده خوراکی سیلو شده برای مدت طولانی حتی چند سال، سالم باقی می ماند.

با سیلو کردن علوفه، امکان تولید غذای یکنواخت و خوش خوراک برای دام ها در تمام فصل ها، فراهم می شود. تجربه نشان داده است، دامدارانی که در جیره غذایی دام های خود از مواد خوراکی سیلو شده استفاده می کنند، بازده تولید دام های آن ها به طور چشم گیری افزایش یافته است. در این کتاب آموزشی سعی شده است با بیان مزایای سیلو کردن علوفه و محصولات کشاورزی، روش های سیلو کردن به شما دام داران عزیز، آموزش داده شود.

کتاب آموزشی با روش سیلو کردن علوفه آشنا شویم

 

اهداف این کتاب آموزشی

با مزایای سیلو کردن آشنا می شوید.

از بقایای محصولات کشاورزی مزرعه خود به خوبی استفاده می کنید.

برای دام های خود، خوراک بسیار مقوی و خوش خوراکی تهیه می کنید.

بر اساس نیاز خود، سیلو هایی با ابعاد مناسب می سازید.

یاد می گیرید که علوفه مزرعه خود را در بهترین زمان، برداشت کنید.

کیفیت علوفه سیلو شده را هر زمان می توانید ارزشیابی کنید.

با دادن علوفه سیلو شده موجب افزایش تولید دامداری خود می شوید.

با رعایت صحیح تغذیه دام ها، درآمد خوبی به دست خواهید آورد.

فهرست کتاب آموزشی

چگونه علوفه را سیلو کنیم؟

مزایای سیلو کردن چیست؟

چه موادی را می توان سیلو کرد؟

چگونه علوفه سیلویی تولید می شود؟

برای تهیه یک سیلو با کیفیت، چه باید کرد؟

چه عامل هایی موجب افزایش کیفیت علوفه سیلویی می شود؟

بهترین زمان برداشت علوفه برای سیلو کردن

رطوبت علوفه در زمان برداشت

زمان مناسب برداشت محصول

روش های تشخیص میزان رطوبت علوفه

چگونه علوفه را برداشت و سیلو کنیم؟

چگونه بدانیم که علوفه سیلو به اندازه کافی فشرده است؟

چگونه روی سیلو را پس از پر شدن بپوشانیم؟

میزان تراکم علوفه در فضای سیلو

وزن حجمی چیست؟

چه عواملی در اندازه ساختمان یک سیلو تاثیر دارند؟

ساختمان سیلوها

چگونه از ضایعات سیلو جلوگیری کنیم؟

چگونه کیفیت علوفه سیلویی را ارزیابی کنیم؟

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *