کتاب آموزشی آفلاتوکسین پسته ( روش های پیشگیری و کنترل آن )

کتاب آموزشی آفلاتوکسین پسته ( روش های پیشگیری و کنترل آن )

با توجه به افزایش سطح زیر کشت از طریق احداث باغ های جدید پسته در استان های کشور و مصرف داخلی کم آن در مقایسه با مقدار تولید، ضرورت توجه به امر صادرات پسته، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این رابطه خریداران خارجی با پرداخت بهای کالا، محصولی را خریداری می کنند که از کیفیت عالی برخوردار بوده و عاری از هر گونه مواد خارجی و یا عوامل زیان آور برای سلامت انسان می باشد.

برای حفظ رتبه اول تولید و صادرات این محصول در جهان، لازم است توجه خاصی به امر تولید و صادرات داشته و با برنامه ریزی دقیق حضور خود را در بازار های جهانی تنظیم و ثابت نماییم. برای رسیدن به این جایگاه لازم است کلیه مراحل داشت، برداشت، عمل آوری، بسته بندی، انبار و حمل و نقل این محصول را دقیقا کنترل نماییم تا ضمن ارائه محصول مرغوب و عاری از هر گونه آلودگی و منطبق با استانداردهای مشخص، هم چنان در عرصه های تولید و تجارت بین الملل بی رقیب مانده و از این راه کمک موثری به توسعه صادرات غیر فنی نمائیم.

بنابراین بر دست اندرکاران تولید پسته واجب است که در حد امکان و با توجه به نکاتی که پیرامون آن صحبت خواهد شد، از تشکیل و بوجود آمدن زهرابه ها در محصول پسته جلوگیری نموده تا به این وسیله هم از نظر مالی لطمه ای به آن ها وارد نیاید و هم این که حیثیت کشورمان در عرصه بین الملل حفظ شود.

کتاب آموزشی آفلاتوکسین پسته ( روش های پیشگیری و کنترل آن )

فهرست کتاب آموزشی

تاریخچه آفلاتوکسین

تعریف آفلاتوکسین

خصوصیات عامل تولید کننده آفلاتوکسین

شرایط بهینه رشد قارچ و تولید آفلاتوکسین

ایجاد آفلاتوکسین و روش های کنترل آن در مراحل تولید پسته

احداث باغ

شرایط آب و هوایی

نقشه باغ

فاصله کاشت

انتخاب رقم

هرس فرم

داشت

هرس باردهی

آبیاری

تغذیه و کوددهی

بهداشت باغ

برداشت

تعیین زمان برداشت محصول

برداشت محصول

فرآوری

تاخیر در پوست گیری

انبار نگهداری

بسته بندی

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *