استفاده صحیح و کاهش مقدار دان مصرفی که برای تولید یک کیلو گوشت سفید مصرف می شود، هدفی کیفی است که تنها با ارتقا سطح مدیریت و آگاهی های فنی مرغداران و اقشار تولید کننده حاصل می شود.
کتاب حاضر با همین هدف یعنی انتقال آگاهی های مورد نیاز مرغداران و کمک به درک مسائل مربوط به مدیریت تغذیه و افزایش تولید تهیه شده است و در آن اطلاعات مورد نیاز در زمینه دستگاه گوارش طیور، روش های خوراک دادن به مرغ ها، آخرین فن آوری ها در زمینه جیره نویسی و تهیه خوراک آماده و فشرده برای دوره های مختلف رشد بیان گردیده است.
![کتاب آموزش اصول تهیه خوراک طیور](https://www.kharidemajazi.ir/wp-content/uploads/2014/04/tahie-khorake-tour-book.jpg)
فهرست مطالب
آشنایی با اهمیت پرورش طیور
چه ترکیباتی باید در غذای طیور وجود داشته باشد
مواد اصلی تشکیل دهنده غذای مرغ
مرحله تهیه و تامین مواد غذایی
مرحله آسیاب کردن اجزا جیره
مخلوط کردن جیره
تنظیم جیره برای دوره های مختلف رشد
انتقال و توزیع دان در سالن پرورش
شکل غذا
فواید غذای فشرده شده و معایب آن