انجیر یکی از میوه های مهم و مقدس است که به لحاظ ارزش غذایی و دارویی آن در بسیاری از مناطق دنیا به صورت آبی و دیم در باغات و در کوهپایه ها کشت می شود. کشت انجیر در اکثر استان های کشور رواج دارد. استان فارس با بیش از ۳۵ هزار هکتار سطح زیر کشت و تولید سالیانه ۳۲ هزار تن انجیر خشک، مقام نخست تولید انجیر را در کشور داراست. کشت آن در شهرستان های استهبان، نی ریز، جهرم، کازرون، فیروزآباد و فسا متداول است.
در شهرستان های استهبان نزدیک به ۲۰۰۰۰ هکتار انجیر به صورت دیم وجود دارد که ۶۵ درصد از کل سطح انجیر استان را در بر می گیرد و سالانه حدود ۲۰۰۰۰ تن انجیر خشک تولید می نماید.
![کتاب آموزشی یافته های تحقیقاتی انجیر در استان فارس](https://www.kharidemajazi.ir/wp-content/uploads/2015/03/anjir-fars-ebook.jpg)
فهرست کتاب آموزشی
شرایط مناسب کشت انجیر
ازدیاد انجیر
احداث باغ انجیر
انواع انجیر
ارقام انجیر
ارقام انجیر بر
گرده افشانی
رشد میوه و تولید محصول
ضدعفونی و انبار داری انجیر خشک
آفات و امراض مهم انجیر