کتاب آموزشی نقش پتاسیم در بهبود کمی و کیفی سبزی و صیفی
پتاسیم به دلیل وظایف متعددی که در گیاه بر عهده دارد در نتیجه نقش تعیین کننده ای در کیفیت محصول ایفا می نماید. پتاسیم جز اصلی پروتیین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها و ویتامین ها می باشد. تحقیقات نشان داده که مصرف متعادل کودهای پتاسیمی، سبب افزایش میزان پروتیین در گندم، روغن در سویا، بادام زمینی و کلزا، ویتامین C در سبزی ها و میوه ها، لیکوپن و ایزو فلاون ها در گوجه فرنگی و سویا شده و همچنین در ساخت آنزیم های موثر در متابولیسم ازت نقش اساسی دارد.
فهرست مطالب کتاب آموزشی
- نقش پتاسیم در گیاه
- برخی خواص کیفی سبزی و صیفی های مختلف
- اثر پتاسیم در سلامتی انسان
- سیب زمینی
- علایم کمبود پتاسیم در سیب زمینی
- پیاز
- گوجه فرنگی
- حبوبات
- زمان و روش مصرف کودهای پتاسیمی
- پیشنهادها ( چه باید کرد؟ )