صفحه نخست » کشاورزی » کتاب آموزشی ضرورت مصرف بهینه کود برای خصوصیات کمی و کیفی گل داوودی در کشور
موتورسوار حرفه ای ( راهنمای جامع آموزشی موتورسیکلت ) دانشنامه مرغداری | آموزش تکثیر و پرورش مرغ بومی و صنعتی در موبایل

کتاب آموزشی ضرورت مصرف بهینه کود برای خصوصیات کمی و کیفی گل داوودی در کشور

ضرورت مصرف بهینه کود برای خصوصیات کمی و کیفی گل داوودی در کشور

وضعیت: در حال فروش

وضعیت گارانتی: دارد

فرمت فایل: PDF

حجم فایل: 388 KB

تعداد صفحات: 17

ناشر: جهاد کشاورزی

»خریدار گرامی لینک دریافت فایل پس از پرداخت آنلاین، نمایش داده خواهد شد. در صورت نیاز راهنمای خرید را مطالعه فرمایید

 

کتاب آموزشی ضرورت مصرف بهینه کود برای خصوصیات کمی و کیفی گل داوودی در کشور

کشور ما ایران از نظر تولید گل و گیاهان زینتی در مکان دوازدهم قرار دارد و تنها سهمی در حدود چهار میلیون دلار در سال از این تولید نصیب ایران می شود که صد البته تولیدات ایران دارای مشکلات مهمی از قبیل پایین بودن عملکرد در واحد سطح، کیفیت پایین، و طول عمر بعد از برداشت کم می باشد که این مشکلات عمدتا به دلیل عدم رعایت مسایل تغذیه ای می باشد چرا که کشور ما در مقایسه با کشور های پیشرفته تولید کننده گل از وضعیت آب و هوایی ممتازی برخوردار می باشد پس لازم است به مسایل تغذیه ای گل و گیاه اهتمام بیشتری صورت پذیرد.

از طرفی به علت عدم مصرف بهینه کود، کاربرد بیش از حد کود های فسفاته و ازته، نا مناسب بودن بستر های کشت، پایین بودن کیفیت آب آبیاری، استاندارد نبودن گلخانه های کشور و عدم اطلاع درست از مسایل بعد از برداشت گل های بریده، کیفیت گل های تولیدی کشور بسیار پایین می باشد و مقدار بسیار زیادی از این تولیدات قبل از رسیدن به دست مصرف کننده تبدیل به ضایعات می شود.

در موسسه تحقیقات خاک و آب اقداماتی در جهت بهبود تغذیه گل های زینتی صورت گرفته است که از آن جمله می توان به طرح هایی مانند بررسی اثرات مصرف کود های خارجی و داخلی بر کمیت و کیفیت گل بریده میخک، بهینه سازی مصرف کود در پرورش گل گلایول، تعیین مناسب ترین بستر کشت برای گل گلایول و میخک و غیره را نام برد که امید است نتایج این طرح ها گامی در جهت حل مشکلات تغذیه گل های زینتی بردارند.

 ضرورت مصرف بهینه کود برای خصوصیات کمی و کیفی گل داوودی در کشور

فهرست کتاب آموزشی

  • طرز تکثیر گل داوودی
  • شرایط محیطی مورد نیاز برای رشد و نمو داوودی
  • نور
  • درجه حرارت
  • بستر کشت
  • تاثیر عناصر غذایی در بهبود خصوصیات کمی و کیفی گل داوودی
  • ازت
  • فسفر
  • پتاسیم
  • کلسیم
  • منیزیم
  • گوگرد
  • آهن
  • منگنز
  • روی
  • مس
  • بر
  • روش های مختلف توصیه کودی برای گل داوودی
  • آزمون خاک
  • توصیه کودی بر اساس تجزیه برگ
پکیج آموزشی پرورش مرکبات پکیج آموزشی پرورش شترمرغ پکیج آموزشی پرورش سیب پکیج آموزشی پرورش انگور پکیج آموزشی زراعت برنج پکیج آموزشی پرورش مرغ پکیج آموزشی زراعت گندم و جو پکیج آموزشی پرورش زنبور عسل پکیج آموزش گاوداری (سنتی و صنعتی) پکیج آموزشی زراعت پنبه پکیج آموزشی زراعت چغندرقند پکیج آموزشی زراعت سیب زمینی پکیج آموزشی پرورش زیتون پکیج آموزشی پرورش خرما پکیج آموزشی پرورش انار پکیج آموزشی زراعت ذرت پکیج آموزشی پرورش گردو پکیج آموزشی پرورش گوسفند و بز پکیج آموزشی زراعت زعفران پکیج آموزش آبیاری در کشاورزی پکیج آموزشی پرورش خیار پکیج آموزشی پرورش انبه پکیج آموزشی پرورش پسته پکیج آموزشی پرورش ماهی قزل آلا پکیج آموزش باغداری پکیج آموزشی ماشین آلات و ادوات کشاورزی پکیج آموزشی پرورش آلوئه ورا پکیج آموزشی پرورش نخود پکیج آموزشی پرورش گوجه فرنگی پکیج آموزشی پرورش گلابی پکیج آموزشی پرورش بادام