آبزی پروری در دو دهه اخیر از رشد خوبی برخوردار بوده است. بدیهی است از جمله عوامل موثر در تولید ماهی، فعالیت و آموزش های تخصصی به پرورش دهندگان بوده و یکی از راه های آموزش پرورش دهندگان جمع آوری اطلاعات کاربردی و تجربی و در اختیار قرار دادن آن به صورت کتاب آموزشی می باشد. که نسخه فعلی در ادامه کار اطلاع رسانی جهت ارتقا سطح اطلاعات پرورش دهندگان ماهی به چاپ خواهد رسید.
![کتاب آموزشی ده پیام آموزشی ویژه پرورش دهندگان ماهی قزا آلا و کپور](https://www.kharidemajazi.ir/wp-content/uploads/2015/07/mahi-ebook.jpg)
فهرست کتاب آموزشی
- عوامل موثر در رشد ماهی قزل آلا کدام است؟
- منابع آبی شما دارای چه ویژگی هایی است؟
- غذای ماهی قزل آلا چطور فاسد شده و طرز صحیح انبار کردن غذا چگونه است؟
- راه های تشخیص ظاهری گله سالم و نا سالم بچه ماهی قزل آلا چیست؟
- مراحل و شرایط صید ماهی قزل آلا بازاری استخر های دو منظوره کشاورزی چگونه است؟
- اکسیژن محلول در آب چیست و میزان آن به چه عواملی بستگی دارد؟
- استرپتوکوکوزیس چیست و راه های مقابله با آن چگونه است؟
- پرورش کپور ماهیان در استخر های ذخیره آب چگونه است؟
- آب برگشتی در پرورش ماهی قزل آلا چیست و در چه مواردی استفاده می گردد؟
- اهمیت و کاربرد ویتامین ها و مواد معدنی در تغذیه قزل آلا چیست؟