صفحه نخست » کشاورزی » کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر
موتورسوار حرفه ای ( راهنمای جامع آموزشی موتورسیکلت ) دانشنامه مرغداری | آموزش تکثیر و پرورش مرغ بومی و صنعتی در موبایل

کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر

کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر

وضعیت: در حال فروش

وضعیت گارانتی: دارد

فرمت فایل: PDF

حجم فایل: 4.59 MB

تعداد صفحات: 56

ناشر: جهاد کشاورزی

»خریدار گرامی لینک دریافت فایل پس از پرداخت آنلاین، نمایش داده خواهد شد. در صورت نیاز راهنمای خرید را مطالعه فرمایید

 

کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر

چای به عنوان نوشابه ای سالم در حدود سه هزار سال پیش در چین کاشته می شد، و از همان دوران به تدریج به سراسر دنیا گسترش یافت. این نوشیدنی در ابتدا به عنوان دارو در چین به مصرف می رسید. در حال حاضر حدود ۱۶۰ کشور جهان با جمعیتی برابر با دو میلیارد نفر مصرف کننده چای تولیدی ۶۰ کشور جهان می باشند. کشور چین با مساحت ۱/۶۰ میلیون هکتار یکی از بزرگترین تولید کننده های چای در جهان محسوب می شود. در این کشور چای عموما در نقاط کوهستانی و تپه ای مناطق حاره و نیمه حاره به انضمام جنوب رودخانه یانگ تسه کشت می شود. این فعالیت نه تنها از نظر اقتصادی و افزایش سطح زندگی کشاورزان بلکه در حفظ و احیای محیط زیست نقش به سزایی ایفا می کند.

از ان جایی که حدود هفتاد درصد از بوته های چای در خاک های سرخ با توان حاصلخیزی کم ( خاک های اسیدی، با ماده آلی و مواد غذایی کم به شدت شست و شو یافته ) کشت می شوند، کشاورزان را با مشکلات زیادی روبرو کرده که منجر به تولید محدود در بازار های داخلی و بین المللی و کاهش توان رقابت در این گونه موارد شده است.

کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر

فهرست کتاب آموزشی

  • میزان پتاسیم و منیزیم موجود در خاک باغ های چای کشور چین
  • نقش فیزیولوژیکی پتاسیم و منیزیم در گیاه چای
  • شناسایی علایم کمبود پتاسیم و منیزیم در گیاه چای
  • تاثیر پتاسیم و منیزیم در حفظ تعادل عناصر غذایی برای رشد گیاه و میزان تولیدات گونه های متفاوت چای
  • تاثیر پتاسیم و منیزیم در حفظ تعادل عناصر غذایی در افزایش کیفیت محصول در انواع مختلف چای
  • میزان توصیه کودی برای پتاسیم و منیزیم در تولید چای

 

محصولات فروشگاه در زمینه چای

۶۷
No
Thumbnail
Detail,list
Thumbnail
کتاب آموزشی برداشت چای Image
کتاب آموزشی برداشت چای
۶۷,
۰,
,
کتاب آموزشی برداشت چای,
کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر Image
کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر
۶۷,
۰,
,
کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر,
کتاب آموزشی مصرف بهینه عناصر اصلی مورد نیاز چای برای افزایش کمی و بهبود کیفی محصول Image
کتاب آموزشی مصرف بهینه عناصر اصلی مورد نیاز چای برای افزایش کمی و بهبود کیفی محصول
۶۷,
۰,
,
کتاب آموزشی مصرف بهینه عناصر اصلی مورد نیاز چای برای افزایش کمی و بهبود کیفی محصول,
کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای Image
کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای
۶۷,
۰,
,
کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای,
پکیج آموزشی پرورش مرکبات پکیج آموزشی پرورش شترمرغ پکیج آموزشی پرورش سیب پکیج آموزشی پرورش انگور پکیج آموزشی زراعت برنج پکیج آموزشی پرورش مرغ پکیج آموزشی زراعت گندم و جو پکیج آموزشی پرورش زنبور عسل پکیج آموزش گاوداری (سنتی و صنعتی) پکیج آموزشی زراعت پنبه پکیج آموزشی زراعت چغندرقند پکیج آموزشی زراعت سیب زمینی پکیج آموزشی پرورش زیتون پکیج آموزشی پرورش خرما پکیج آموزشی پرورش انار پکیج آموزشی زراعت ذرت پکیج آموزشی پرورش گردو پکیج آموزشی پرورش گوسفند و بز پکیج آموزشی زراعت زعفران پکیج آموزش آبیاری در کشاورزی پکیج آموزشی پرورش خیار پکیج آموزشی پرورش انبه پکیج آموزشی پرورش پسته پکیج آموزشی پرورش ماهی قزل آلا پکیج آموزش باغداری پکیج آموزشی ماشین آلات و ادوات کشاورزی پکیج آموزشی پرورش آلوئه ورا پکیج آموزشی پرورش نخود پکیج آموزشی پرورش گوجه فرنگی پکیج آموزشی پرورش گلابی پکیج آموزشی پرورش بادام