صفحه نخست » کشاورزی » کتاب آموزشی برداشت چای
موتورسوار حرفه ای ( راهنمای جامع آموزشی موتورسیکلت ) دانشنامه مرغداری | آموزش تکثیر و پرورش مرغ بومی و صنعتی در موبایل

کتاب آموزشی برداشت چای

وضعیت: در حال فروش

وضعیت گارانتی: دارد

فرمت فایل: PDF

حجم فایل: 4.07 MB

تعداد صفحات: 40

ناشر: جهاد کشاورزی

»خریدار گرامی لینک دریافت فایل پس از پرداخت آنلاین، نمایش داده خواهد شد. در صورت نیاز راهنمای خرید را مطالعه فرمایید

 

کشت و کار چای در شمال ایران از زمان قاجاریه مرسوم گردیده است و قدمت آن به سال ۱۸۹۵ میلادی باز می گردد که محمد میرزا به هند رفت و سه هزار نهال چای را از دره کانگرا در هیماچال پرادش هندوستان به ایران آورد. این نهال در سال ۱۹۰۰ میلادی در پایین تپه های چهارهانه سر لاهیجان غرش شدند. با توجه به ترکیبات بسیار متنوع چای که بر اساس عوامل مختلفی همچون نوع، درجه چای، طریقه دم کردن و… متفاوت خواهد بود، دور از انتظار نیست که تمامی افراد به نوعی تحت تاثیر اثرات متنوع آن قرار بگیرند. عوامل تاثیر گذار بر کیفیت چای را می توان در دو مقوله فن آوری چای و مدیریت باغی بررسی نمود.

 کتاب آموزشی برداشت چای

فهرست کتاب آموزشی

کلیات گیاه شناسی چای

نام گذاری برگ های چای

ترکیبات شیمیایی برگ سبز چای

برداشت

استاندارد های برگ چینی

ناخن زنی

انواع برگ چینی

برداشت چای در ایران

چین بهاره

چین تابستانه

چین پاییزه

نحوه برداشت

دستی

مکانیزه

انتقال برگ های برداشتی

نکات مهم در برگ چینی

 

دانشنامه گلخانه داری | اپلیکیشن اندروید آموزش احداث تا مدیریت گلخانه دانشنامه مرغداری | اپلیکیشن اندروید آموزش پرورش انواع مرغ دانشنامه پرورش جلبک | اپلیکیشن اندروید آموزش زراعت تا مصرف دانشنامه پرورش گوسفند و بز | اپلیکیشن اندروید گوسفندداری دانشنامه سگ | اپلیکیشن اندروید آموزش نگهداری و تربیت سگ اپلیکیشن دانشنامه آموزش گاوداری مکانیک موتورسیکلت | اپلیکیشن اندروید آموزش تعمیر موتورسیکلت اپلیکیشن اندروید راهنمای عملی ساخت ساز سنتور