صفحه نخست » کشاورزی » کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای
موتورسوار حرفه ای ( راهنمای جامع آموزشی موتورسیکلت ) دانشنامه مرغداری | آموزش تکثیر و پرورش مرغ بومی و صنعتی در موبایل

کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای

کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای

وضعیت: در حال فروش

وضعیت گارانتی: دارد

فرمت فایل: PDF

حجم فایل: 1.14 MB

تعداد صفحات: 19

ناشر: جهاد کشاورزی

»خریدار گرامی لینک دریافت فایل پس از پرداخت آنلاین، نمایش داده خواهد شد. در صورت نیاز راهنمای خرید را مطالعه فرمایید

 

کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای

چای گیاهی از خانواده Theaceae جنس Camelia و گونه Sinensis می باشد. این گیاه از نوشیدنی های عمده و ساده اکثر کشور های جهان و ایران می باشد. سهم ایران در تولید جهانی چای خشک در بین بیش از ۳۰ کشور چای خیز جهان حدود ۵/۲ درصد است. بیش از ۳۴ هزار هکتار از اراضی استان های گیلان و مازندران زیر کشت چای می باشد و از این طریق حدود ۶۰ هزار خانوار امرار معاش می کنند که نشان دهنده اقتصادی بودن چای و نقش اشتغال زایی آن است، لذا افزایش کمیت و کیفیت این محصول دارای اهمیت است. مهم ترین و سالم ترین روش در این راستا استفاده از روش های بهزراعی می باشد. بهزراعی به اجرای صحیح عملیات زراعی از قبیل کاشت، داشت و برداشت محصول گفته می شود. اجرای عملیات صحیح بهزراعی از قبیل کوددهی، آبیاری، هرس و مبارزه با آفت ها و بیماری ها از اهمیت بالایی برخوردار است که در این کتاب آموزشی در مورد هر کدام به طور مختصر بحث خواهد شد.

کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای

فهرست کتاب آموزشی

  • نیاز غذایی بوته چای
  • مقدار برداشت مواد غذایی بوته چای
  • عناصر اصلی چای
  • ازت
  • فسفاس
  • پتاس
  • اهمیت مصرف کود های آلی
  • هرس بوته های چای
  • آبیاری
  • آفت ها و بیماری های چای
  • شپشک آردآلود
  • مشخصات شپشک آردآلود
  • خسارت شپشک آردآلود
  • مبارزه بیولوژیکی علیه شپشک آردآلود چای
  • کنه قرمز چای
  • مبارزه علیه کنه قرمز چای
  • نماتد زخم ریشه چای

 

محصولات فروشگاه در زمینه چای

۶۷
No
Thumbnail
Detail,list
Thumbnail
کتاب آموزشی برداشت چای Image
کتاب آموزشی برداشت چای
۶۷,
۰,
,
کتاب آموزشی برداشت چای,
کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر Image
کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر
۶۷,
۰,
,
کتاب آموزشی تاثیر پتاسیم و منیزیم در تولید چای بهتر,
کتاب آموزشی مصرف بهینه عناصر اصلی مورد نیاز چای برای افزایش کمی و بهبود کیفی محصول Image
کتاب آموزشی مصرف بهینه عناصر اصلی مورد نیاز چای برای افزایش کمی و بهبود کیفی محصول
۶۷,
۰,
,
کتاب آموزشی مصرف بهینه عناصر اصلی مورد نیاز چای برای افزایش کمی و بهبود کیفی محصول,
کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای Image
کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای
۶۷,
۰,
,
کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای,
پکیج آموزشی پرورش مرکبات پکیج آموزشی پرورش شترمرغ پکیج آموزشی پرورش سیب پکیج آموزشی پرورش انگور پکیج آموزشی زراعت برنج پکیج آموزشی پرورش مرغ پکیج آموزشی زراعت گندم و جو پکیج آموزشی پرورش زنبور عسل پکیج آموزش گاوداری (سنتی و صنعتی) پکیج آموزشی زراعت پنبه پکیج آموزشی زراعت چغندرقند پکیج آموزشی زراعت سیب زمینی پکیج آموزشی پرورش زیتون پکیج آموزشی پرورش خرما پکیج آموزشی پرورش انار پکیج آموزشی زراعت ذرت پکیج آموزشی پرورش گردو پکیج آموزشی پرورش گوسفند و بز پکیج آموزشی زراعت زعفران پکیج آموزش آبیاری در کشاورزی پکیج آموزشی پرورش خیار پکیج آموزشی پرورش انبه پکیج آموزشی پرورش پسته پکیج آموزشی پرورش ماهی قزل آلا پکیج آموزش باغداری پکیج آموزشی ماشین آلات و ادوات کشاورزی پکیج آموزشی پرورش آلوئه ورا پکیج آموزشی پرورش نخود پکیج آموزشی پرورش گوجه فرنگی پکیج آموزشی پرورش گلابی پکیج آموزشی پرورش بادام پکیج آموزشی پرورش میگو پکیج جامع آموزش گلخانه داری پکیج آموزشی زراعت کلزا پکیج آموزشی زراعت پیاز پکیج آموزشی زراعت لوبیا پکیج آموزشی صنوبر کاری پکیج آموزشی زراعت چای پکیج آموزشی کودهای کشاورزی پکیج آموزشی زراعت آفتابگردان پکیج آموزشی راه اندازی آکواریوم و نگهداری ماهیان زینتی پکیج آموزشی پرورش آلو پکیج آموزشی فرآوری محصولات کشاورزی و دامی پکیج آموزشی کشت ارزن پکیج آموزشی پرورش اسب