صفحه نخست » دام و طیور » کتاب آموزشی استرپتوکوکوزیس در ماهیان
موتورسوار حرفه ای ( راهنمای جامع آموزشی موتورسیکلت ) همراه کمک مرغدار | آموزش تکثیر و پرورش مرغ بومی و صنعتی در موبایل

کتاب آموزشی استرپتوکوکوزیس در ماهیان

کتاب آموزشی استرپتوکوکوزیس در ماهیان

وضعیت: در حال فروش

وضعیت گارانتی: دارد

فرمت فایل: PDF

حجم فایل: 2.35 MB

تعداد صفحات: 23

ناشر: جهاد کشاورزی

»خریدار گرامی لینک دریافت فایل پس از پرداخت آنلاین، نمایش داده خواهد شد. در صورت نیاز راهنمای خرید را مطالعه فرمایید
1000 تومان – خرید و دانلود

 

در کشور ایران نیز آبزی پروری در سال ۱۳۰۰ در راستای حفظ ذخایر تاس ماهیان آغاز شد و بعد از گذشت هشتاد سال از شروع این فعالیت کشور ما گام های بزرگی در زمینه تکثیر و پرورش انواع ماهیان برداشته است. تکثیر مصنوعی ماهیان و غنی سازی دریا، پرورش در حوضچه ها و استخر ها که با افزایش تراکم در واحد سطح همراه است مسایل زیست محیطی جدیدی را مطرح کرده و انواع بیماری های عفونی و تلفات ناشی از بیماری ها را در جمعیت ماهیان افزایش داده است و به همین جهت بیماری شناسی ماهی اهمیت خاصی یافته است. در زمینه بیماری های ماهی شناخت و مبارزه با بیماری های باکتریایی ماهیان را باید مورد توجه خاص قرار داد. از این میان بیماری استرپتوکوکوزیس به علت پراکندگی گسترده در اکثر مناطق و ایجاد تلفات سنگین در ماهیان، هم چنین امکان انتقال به انسان انتخاب شده و به طور کامل توضیح داده می شود.

گزارش های اولیه استرپتوکوکوزیس مربوط به سال ۱۹۷۵ می باشد که در کارگاه های قزل آلای رنگین کمان در ژاپن گزارش شده است. پس از آن در سال  ۱۹۶۶ دو مورد همه گیری عفونی استرپتوکوکوسی در گلدن شاینر اتفاق افتاد. سپس در سال ۱۹۷۲ در سواحل فلوریدا و خلیج مکزیکو با تلفات بیش از ۵۰ درصد گزارش شد. پس از آن بیماری به صورت انفرادی یا همه گیری از ماهیان آب شیرین و دریایی در بسیاری مناطق از جمله آفریقای جنوبی، استرالیا، سنگاپور، انگلیس، نروژ، چین، ترکیه، اسپانیا، ایتالیا و کره اتفاق افتاده است. از آن به بعد نیز گونه های مختلف ماهیان که نسبت به این بیماری حساس بودند شناسایی شدند که عبارتند از : ماهی آزاد، شاه ماهی، گلدن شاینر، پین فیش، مار ماهی، قزل آلای دریایی، قزل آلای رنگین کمان، تیلاپیا، ماهیان خاویاری، ماهیان زینتی و …

عفونت استرپتو کوکوزیس در ماهیان موجب مرگ و میر زیاد  ( بالای ۵۰% ) در یک دوره سه تا هفت روزه می گردد. در برخی موارد از شیوع بیماری، شکل مزمن آن ممکن است به وقوع پیوسته و در نتیجه موجب مرگ و میر در یک دوره طولانی تری بالغ بر چند هفته اما با تلفات کمتر در طول دوره گردد.

کتاب آموزشی استرپتوکوکوزیس در ماهیان

اهداف این کتاب آموزشی

معرفی عامل ایجاد کننده بیماری

مشخص نمودن نحوه انتقال آن به مزارع پرورش ماهی

بررسی عوامل مستعد کننده این بیماری

آشنایی با نحوه ایجاد بیماری و علایم بالینی آن در ماهیان

ارایه راه کارهایی در جهت انتقال این بیماری در انسان

بررسی راه های درمان و پیشگیری از آن در انسان

 

فهرست کتاب آموزشی

عامل ایجاد کننده بیماری

عوتمل مستعد کننده بیماری

بیماری زایی

علایم بیماری

تشخیص

انتقال بیماری

پیشگیری

درمان

بیماری در انسان

واکسناسیون

 

1000 تومان – خرید و دانلود

 

محصولات فروشگاه در زمینه شیلات

6
No
Thumbnail
Detail,list
Thumbnail
نرم افزار آموزشی پرورش ماهی قزل آلا Image
نرم افزار آموزشی پرورش ماهی قزل آلا
3,
0,
,
نرم افزار آموزشی پرورش ماهی قزل آلا,
فیلم آموزش پرورش ماهی قزل آلا Image
فیلم آموزش پرورش ماهی قزل آلا
6,
0,
,
فیلم آموزش پرورش ماهی قزل آلا,
فیلم آموزش پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی Image
فیلم آموزش پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی
6,
0,
,
فیلم آموزش پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی,
کتاب آموزشی استرپتوکوکوزیس در ماهیان Image
کتاب آموزشی استرپتوکوکوزیس در ماهیان
6,
0,
,
کتاب آموزشی استرپتوکوکوزیس در ماهیان,
کتاب آموزشی روش های نوین افزایش تولید ماهی قزل آلا در استخر های دو منظوره کشاورزی Image
کتاب آموزشی روش های نوین افزایش تولید ماهی قزل آلا در استخر های دو منظوره کشاورزی
6,
0,
,
کتاب آموزشی روش های نوین افزایش تولید ماهی قزل آلا در استخر های دو منظوره کشاورزی,
کتاب آموزشی نگهداری و عمل آوری ماهیان غیر خوراکی بر روی عرشه Image
کتاب آموزشی نگهداری و عمل آوری ماهیان غیر خوراکی بر روی عرشه
6,
0,
,
کتاب آموزشی نگهداری و عمل آوری ماهیان غیر خوراکی بر روی عرشه,
کتاب آموزشی ده پیام آموزشی ویژه پرورش دهندگان ماهی قزل آلا و کپور Image
کتاب آموزشی ده پیام آموزشی ویژه پرورش دهندگان ماهی قزل آلا و کپور
6,
0,
,
کتاب آموزشی ده پیام آموزشی ویژه پرورش دهندگان ماهی قزل آلا و کپور,
کتاب روش های افزایش تولید ماهی قزل آلا در مزارع سرد آبی Image
کتاب روش های افزایش تولید ماهی قزل آلا در مزارع سرد آبی
6,
0,
,
کتاب روش های افزایش تولید ماهی قزل آلا در مزارع سرد آبی,
کتاب آشنایی با روش های پرورش ماهی قزل آلا در شرایط منابع آبی محدود Image
کتاب آشنایی با روش های پرورش ماهی قزل آلا در شرایط منابع آبی محدود
6,
0,
,
کتاب آشنایی با روش های پرورش ماهی قزل آلا در شرایط منابع آبی محدود,
کتاب آموزشی ارزش غذایی ماهی Image
کتاب آموزشی ارزش غذایی ماهی
6,
0,
,
کتاب آموزشی ارزش غذایی ماهی,
کتاب پرورش ماهی قزل آلا در استخرهای ذخیره آب کشاورزی Image
کتاب پرورش ماهی قزل آلا در استخرهای ذخیره آب کشاورزی
6,
0,
,
کتاب پرورش ماهی قزل آلا در استخرهای ذخیره آب کشاورزی,
کتاب آموزشی صید با تور لامپارا Image
کتاب آموزشی صید با تور لامپارا
6,
0,
,
کتاب آموزشی صید با تور لامپارا,
کتاب آموزش صید کوسه با رشته قلاب Image
کتاب آموزش صید کوسه با رشته قلاب
6,
0,
,
کتاب آموزش صید کوسه با رشته قلاب,
کتاب آموزشی اصول تغذیه و غذا دهی در ماهی های گرمابی Image
کتاب آموزشی اصول تغذیه و غذا دهی در ماهی های گرمابی
6,
0,
,
کتاب آموزشی اصول تغذیه و غذا دهی در ماهی های گرمابی,
دانشنامه مرکبات | اپلیکیشن اندروید آموزش کاشت تا مصرف دانشنامه گاوداری | اپلیکیشن اندروید آموزش پرورش گاو تعمیر موتورسیکلت | اپلیکیشن اندروید آموزش تعمیر و نگهداری موتورسیکلت دانشنامه زعفران | اپلیکیشن اندروید آموزش زراعت تا مصرف دانشنامه گوجه فرنگی | اپلیکیشن اندروید آموزش کاشت تا مصرف دانشنامه مرغداری | اپلیکیشن آموزش پرورش مرغ بومی و صنعتی دانشنامه صنوبر | اپلیکیشن آموزشی کاشت تا بهره برداری صنوبر دانشنامه جلبک دریایی | اپلیکیشن آموزشی کاشت تا بهره برداری جلبک