کتاب الکترونیکی راههای جلوگیری از هدر رفتن دان در مرغداری

کتاب آموزشی راههای جلوگیری از هدر رفتن دان در مرغداری

با مطالعه راهکار ها و توصیه های این کتاب آموزشی مصور از هدر رفتن دان در مرغداری ها جلوگیری کنید و به میزان قابل توجهی در هزینه ها صرفه جویی کنید.

چنانچه می دانید بیشترین هزینه تولید گوشت و تخم مرغ را هزینه خوراک تشکیل می دهد (حدود ۶۲-۶۵ درصد) و مرغداران هزینه زیادی را برای تامین مواد غذایی متحمل می شوند و سالانه ارز قابل توجهی برای خرید مواد اولیه دان از کشور خارج می شود. بنابراین لازم است مرغداران عوامل و مواردی را که باعث هدر رفتن دان می شود شناخته و از آن جلوگیری کنند.

متاسفانه ضریب تبدیل دان به گوشت یا تخم مرغ در ایران بالاست و با استانداردهای بین المللی تفاوت معنی داری دارد. برای مثال برای هر ۱درصد افزایش در ضریب تبدیل دان سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن دان اضافه در کشور مصرف می شود و ۲۵ درصد کل تولید مرغداری ها نیز بر اثر عدم دقت در مدیریت صحیح، پایین بودن سرعت رشد، تلفات بیش از استاندارد و جوجه نامرغوب از بین می رود.

نکته اساسی که در تغذیه طیور باید دقت شود مقدار دان مصرفی جهت تولید گوشت و تخم مرغ است. هر قدر مقدار دان مصرفی در قبال گوشت و تخم مرغ تولیدی کم باشد هزینه تولید پایین خواهد آمد.

۲۵% کل تولید مرغداری ها بر اثر عدم دقت در مدیریت صحیح، پایین بودن سرعت رشد، تلفات بیش از استاندارد و جوجه نامرغوب، از بین می رود.

کتاب الکترونیکی راههای جلوگیری از هدر رفتن دان در مرغداری

مخاطبان کتاب آموزشی :

  • کلیه مرغداران
  • کارگران مرغداری
  • علاقمندان به پرورش طیور
  • رانندگان کامیون های حمل غلات
  • انبارداران مواد غذایی طیور
  • کارخانه تهیه و تولید خوراک دام و طیور

هدف های کتاب آموزشی :

خوانندگان گرامی شما با مطالعه این کتاب:

  • با شرایط و مشخصات یک دان خوب آشنا می شوید.
  • با عوامل هدر رفتن دان قبل از ورود به مرغداری آشنا می شوید.
  • با نحوه مبارزه با موش های انبار دان آشنا می شوید.
  • با عوامل هدر رفتن دان به وسیله قارچ زدگی ( کپک زدگی ) و فساد آگاهی می یابید.
  • با عوامل هدر رفتن دان در اثر تغذیه نامناسب آشنا می شوید.
  • با عوامل مدیریتی جلوگیری از هدر رفتن دان و راه های جلوگیری از آن آشنا می شوید.

فهرست مطالب کتاب آموزشی :

  • دان خوب چه شرایطی باید داشته باشد؟
  • عوامل و موارد هدر رفتن دام
  • عوامل خارجی و داخلی
  • طرز ساختن طعمه فسفر دوزنگ
  • عوامل قارچی
  • راه های جلوگیری از رشد قارچ یا کپک زدگی دان
  • تلفات
  • عوامل مدیریتی
  • خرید جوجه مرغوب
  • حذف جوجه های ضعیف
  • سن حذف گله
  • معالجه گله بیمار
  • ریزش دان از دانخوری ها
  • تنظیم هوای داخل سالن
  • بررسی وضعیت رشد
  • استفاده از دانخوری های آویز
  • استفاده از نور قرمز
  • اطمینان از کارکرد ترازوها
  • عوامل تغذیه ای
  • استفاده از دان ساچمه ای و پلت
  • ترکیب مناسب حجم جیره با انرژی آن
  • پخش شن در بستر طیور
  • استفاده از فرمول های کامپیوتری
  • تنظیم جیره نسبت به تولید
  • تنظیم جیره نسبت به موجودی مرغ
  • تنظیم جیره بر اساس نوع آشیانه
  • میزان نمک جیره
  • شناسایی مرغ هایی که تخم نمی گذارند
  • تنظیم جیره مناسب
  • تحریک اشتهای طیور برای تبدیل بهتر

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *