کتاب آموزشی ضرورت کوددهی پتاسیم در برنج

کتاب آموزشی ضرورت کوددهی پتاسیم در برنج

کتاب آموزشی ضرورت کوددهی پتاسیم در برنج

یکی از مهمترین نهاده های کشاورزی برای افزایش تولید در واحد سطح، مصرف متعادل کودهای شیمیایی به ویژه کودهای پتاسیمی است زیرا عملکرد محصولات کشاورزی با مصرف متعادل کودها افزایش می یابد. پتاسیم بعد از ازت بیشترین نقش را در افزایش کمی و کیفی محصول برنج ایفا می کند. مقدار مصرف آن با توجه به درصد، نوع رس، مقدار پتاسیم قابل استفاده خاک، رقم، عملکرد مورد انتظار و… در هر منطقه متفاوت است.

تحقیقات نشان داده در بسیاری از موارد به دلیل تخلیه شدید پتاسیم از خاک و درصد بالای رس، مصرف مقدار کم سولفات پتاسیم ( قبل از کاشت ) تاثیری در افزایش عملکرد برنج نداشته است. تحت چنین شرایطی بایستی از کود کلرور پتاسیم به صورت سرک هم زمان با مصرف ازت استفاده نمود.

کتاب آموزشی ضرورت کوددهی پتاسیم در برنج

فهرست مطالب کتاب آموزشی

  • علایم کمبود پتاسیم در برنج
  • مروری بر تحقیقات انجام شده
  • جمع بندی و پیشنهادها ( چه باید کرد؟ )

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *