کتاب آموزشی نقش پتاسیم در بهبود کمی و کیفی سبزی و صیفی

کتاب آموزشی نقش پتاسیم در بهبود کمی و کیفی سبزی و صیفی

کتاب آموزشی نقش پتاسیم در بهبود کمی و کیفی سبزی و صیفی

پتاسیم به دلیل وظایف متعددی که در گیاه بر عهده دارد در نتیجه نقش تعیین کننده ای در کیفیت محصول ایفا می نماید. پتاسیم جز اصلی پروتیین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها و ویتامین ها می باشد. تحقیقات نشان داده که مصرف متعادل کودهای پتاسیمی، سبب افزایش میزان پروتیین در گندم، روغن در سویا، بادام زمینی و کلزا، ویتامین C در سبزی ها و میوه ها، لیکوپن و ایزو فلاون ها در گوجه فرنگی و سویا شده و همچنین در ساخت آنزیم های موثر در متابولیسم ازت نقش اساسی دارد.

کتاب آموزشی نقش پتاسیم در بهبود کمی و کیفی سبزی و صیفی

فهرست مطالب کتاب آموزشی

  • نقش پتاسیم در گیاه
  • برخی خواص کیفی سبزی و صیفی های مختلف
  • اثر پتاسیم در سلامتی انسان
  • سیب زمینی
  • علایم کمبود پتاسیم در سیب زمینی
  • پیاز
  • گوجه فرنگی
  • حبوبات
  • زمان و روش مصرف کودهای پتاسیمی
  • پیشنهادها ( چه باید کرد؟ )

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *