کتاب الکترونیکی تصویری هرس درخت سیب

کتاب الکترونیکی تصویری هرس درخت سیب

اکثر درختان به خصوص درختان میوه اگر تحت شرایط محیطی مناسب بدون دخالت انسان رشد کنند پس از چند سال تبدیل به درختان و یا درختچه هایی با شاخ و برگ متراکم خواهند شد که چه از نظر میزان و کیفیت باروری و چه از نظر شکل ظاهری مطلوب نخواهند بود.

در این گونه گیاهان شاخه ها، مزاحم رشد همدیگر بوده، دچار پیچیدگی ها و خمیدگی ها غیر طبیعی می شوند. از طرفی چون به دلیل پر برگی نور کافی به داخل تاج گیاه نمی رسد به تدریج برگ ها و شاخه های میانی تاج خشک شده و از بین می روند و تولید گل و میوه محدود به سطح خارجی تاج گشته میزان محصول کم می گردد.

برای جلوگیری از این امر و ایجاد شکل و حالت مناسب در گیاه و برای رسیدن به محصول کافی و با کیفیت مناسب باید آن را مرتبا هرس و به نحو مطلوب تربیت کرد.

هرس عبارتست از قطع کامل یا جزیی شاخه، ریشه، پوست، برگ، گل و میوه به منظور تحت تاثیر قرار دادن و هدایت نحوه رشد و باروری گیاه.

هرس یکی از عملیات مهم باغبانی است و هر باغدار باید وسایل لازم جهت این کار مانند، قیچی باغبانی و اره را همیشه همراه خود داشته باشد چرا که درختان میوه پیوسته به هرس نیاز دارند. قطع نرک ها، پاجوش ها، تنه جوش ها و… کارهایی هستند که نمی توان به آن ها زمان مشخصی قائل شد.

کتاب الکترونیکی تصویری هرس درخت سیب

مخاطبان و بهره برداران کتاب

باغداران سیب

عموم باغداران

سایر علاقمندان

اهداف آموزشی

مخاطبان گرامی پس از مطالعه این کتاب با موارد زیر آشنا می شوید:

ضرورت انجام هرس درخت سیب

انواع هرس از نظر اهداف هرس و از نظر زمانی

هرس باردهی در مرحله خشک

عمل پنسمان در مرحله سبز

نتایج حاصل از هرس روی درخت

اعضای بارده درخت سیب از غیر بارده

فهرست مطالب

چرا انجام هرس ضروری است؟

انواع هرس از نظر اهداف آن

انواع هرس از نظر زمان

تعاریف

هرس باردهی ( در مرحله خشک )

هدایت شاخه ( پالیساژ )

پنسمان – مرحله اول

هرس پاجوش ها، تنه جوش ها و نرک ها

پنسمان – مرحله دوم

نتایج حاصل از سه مرحله هرس

حتما ببینید

کتاب آموزشی اصول صحیح ساخت جایگاه دام

کتاب آموزشی اصول صحیح ساخت جایگاه دام

هر موجود زنده ای برای زنده ماندن و تولید مثل و ازدیاد نسل نیاز به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *