کتاب الکترونیکی جامع پرورش شترمرغ

کتاب الکترونیکی جامع پرورش شترمرغ

این کتاب یکی از جامع ترین و کامل ترین کتاب های به زبان فارسی جهت آشنایی، پرورش و تکثیر شترمرغ می باشد که مطالعه آن را به همه علاقمندان اکیدا توصیه می شود.

شترمرغ بزرگترین پرنده زنده است که متعلق به خانواده ratite ها به معنای سینه پهنان می باشد. اعضای این خانواده بوسیله عدم قدرت پرواز‍،توانایی دویدن و فقدان جناق در استخوان سینه شان شناخته می شوند. این پرندگان بسیار مقاوم بوده و به آسانی می توانند با شرایط گوناگون اقلیمی سازگار شوند. آنها می توانند در چراگاه های فقیری که گاو و گوسفند قادر به رشد و زندگی نیستند،زنده بمانند.

گوشت شترمرغ، گوشت قرمز است. طعم، بافت و رنگ گوشت شترمرغ شبیه به گوشت گاو بوده اما میزان چربی، کالری و کلسترول آن کمتر است. به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصر کم نیاز مانند روی و منیزیم را نیز داراست. پوست شترمرغ یکی از مرغوب ترین چرم ها محسوب می شود که گاه آنرا از لحاظ کیفیت هم ردیف پوست کروکودیل و مار قرار می دهند. بهترین محصول شترمرغ، پرآن است. کیفیت پرهای شترمرغ کاملا منحصر به فرد است. حتی پیشرفته ترین فن آوری قادر به تقلید زیبایی، لطافت و مواجی طبیعی پر شترمرغ نیست.

روغن پوست شترمرغ در محصولات دارویی و آرایشی بکار می رود. این روغن غنی از اسیدهای چرب ضروری ω۶ و ω۹ بوده که مرطوب کننده و حالت دهنده پوست می باشد. از تخم های غیر بارور به صورت تزیین شده به عنوان زیر سیگاری، لامپ و یا تزیینات دکوری استفاده می شود. تحقیقات نشان داده است که در آینده می توان از تاندون ها و قرنیه چشم شترمرغ برای پیوند زدن به انسان استفاده کرد.

کتاب الکترونیکی جامع پرورش شترمرغ

فهرست مطالب

تاریخچه شترمرغ

آشنایی با صنعت پرورش شترمرغ

انواع شتر مرغ

محصولات شترمرغ

مشخصات ظاهری

تولید مثل

پرورش شترمرغ

تغذیه

فیزیولوژی هضم

مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی

نحوه نگهداری

آشنایی با بخش های اصلی پرورش شتر مرغ

مطالعه علمی پرورش شترمرغ

پرورش مولدین

جوجه کشی مصنوعی

پرورش جوجه

فصل دوم

کشتارگاه

پیشنهاد ضوابط بهداشتی کشتارگاه شترمرغ

نحوه کار کشتارگاه

بهداشت کشتارگاه

فصل سوم

خلاصه ای از بیماریهای شتر مرغ

عفونت های ویروسی

عونت های باکتریایی

قارچها و تخم

انگلهای داخلی

انگلهای خارجی

بیماریهای تغذیه ای

متفرقه

فصل چهارم

شترمرغ در تایوان

سیستم ثبت اطلاعات تولیدی و بهداشتی مزارع شتر مرغ

مقدمه

اهداف سیستم ثبت اطلاعات

سیستم ثبت و نگهداری اطلاعات تولید

سنجش سلامتی و تولید مثلی

جمعیت دینامیک

مطالعه یک مورد به صورت نمونه

روغن شترمرغ

فصل پنجم

بررسی مشکلات پرورش اقتصادی شترمرغ

مقدمه

بدست آوردن پرندگانی با کیفیت بالای گوشت

نتیجه گیری

متن انگلیسی

ترجمه

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *