زراعت گندم و جو در استان اصفهان

کتاب آموزشی زراعت گندم و جو در استان اصفهان

کتاب آموزشی زراعت گندم و جو در استان اصفهان

اهمیت اقتصادی زیاد گندم از نظر تولید و مصرف خوراکی نسبت به سایر محصولات کشاورزی را می توان مربوط به کشت آن دانست، که به علت متغیر بودن شرایط اقلیمی و یا خشکی محیط، امکان تولید گیاه دیگری میسر نمی گردد. گندم از آن جا که اصلی ترین محصول استراتژیک در ایران می باشد، اهمیت خاصی نیز دارد.

ارقام و حتی گونه های مختلف گندم قرن هاست که در ایران کشت می شود و در طی این زمان خود را با شرایط محیط وفق داده اند. اما در دهه های اخیر و با پیشرفت تکنولوژی تدریجا ارقام اصلاح شده که دارای عملکرد بالایی بوده، محل اصلی خود را در این مرز و بوم پیدا نموده و جایگزین ارقام بومی شده اند. در این کتاب آموزشی سعی شده به ارائه نتایجی که حاصل تلاش ها و تحقیقات انجام شده روی این محصول است. در استان اصفهان پرداخته شود.

زراعت گندم و جو در استان اصفهان

 

فهرست کتاب آموزشی

  • گندم
  • سازگاری و ارقام
  • تناوب زراعی
  • تهیه زمین
  • کود
  • تاریخ کاشت
  • روش کاشت
  • آبیاری
  • آفات و بیماری ها
  • کنترل علف های هرز
  • برداشت
  • مبارزه با آفات انباری
  • جو
  • سازگاری و ارقام
  • تناوب زراعی
  • تهیه زمین
  • کود
  • تاریخ کاشت
  • روش کاشت
  • آبیاری
  • آفات و بیماری ها
  • کنترل علف های هرز
  • برداشت

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *