کتاب آموزشی الگوی تهویه عرضی و طولی در سالن های نیمچه و مرغ گوشتی

کتاب آموزشی الگوی تهویه عرضی و طولی در سالن های نیمچه و مرغ گوشتی

یکی از عواملی که باعث پایین بودن میزان بهره وری در مقایسه با معیار های جهانی در امر تولیدات مرغ گوشتی در کشور ما می باشد، پایین بودن سطح مدیریت پرورش و یا به عبارت دیگر، پایین بودن سطح عوامل مدیریتی نسبت به سطح جهانی است. پس اگر در اجرا به توان عوامل مدیریت پرورش را بهبود بخشید. بی شک میزان بهره برداری و تولید در سالن های مرغ داری به معیار های جهانی نزدیک تر خواهد شد. در این جا لازم است مدیریت پرورش را تعریف نموده و پس از بحث و بررسی پبرامون موضوع نقاط ضعف مدیریت را در سالن های مرغ داری شناسایی کنیم.

مدیریت پرورش طیور عبارت است از : شناسایی نیازهای واقعی طیور و رفع این نیاز ها جهت تولید بیشتر و راهکار های اقتصادی که سود بیشتری عاید پرورش دهنده نماید. بنابراین هر چه آگاهی نسبت به نیاز های طیور بیشتر و جهت این نیاز ها قدم های اساسی تری برداشته است. اگر راهکار های اقتصادی در رابطه با پرورش طیور را رعایت نماییم کمتر در معرض ضرر و زیان قرار خواهیم گرفت.

کتاب آموزشی الگوی تهویه عرضی و طولی در سالن های نیمچه و مرغ گوشتی

 

فهرست کتاب آموزشی

عوامل موثر در مدیریت پرورش

سیستم تهویه عرضی همراه با دما و رطوبت مناسب

نحوه اجرای سیستم تهویه عرضی

سیستم تهویه طولی یا تونلی همراه با دما و رطوبت مناسب

نحوه اجرای سیستم تهویه طولی

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *