کتاب الکترونیکی کاشت، داشت و برداشت زعفران

کتاب آموزشی کاشت، داشت و برداشت زعفران

کتاب آموزشی کاشت، داشت و برداشت زعفران

زعفران به عنوان سلطان گران بهاترین و سلطان ادویه جهان معروف است که از کلاله آن به دلیل داشتن مواد رنگی و معطر در طباخی، قنادی و در تولید داروها استفاده می شود. زعفران در مناطق وسیعی همچون یونان، ترکیه، آسیای صغیر، افغانستان و ایران نشات یافته و از این نواحی به هندوستان، چین، اسپانیا و سایر نقاط جهان انتقال یافته است.

تولید زعفران در ایران سابقه ای بسیار طولانی دارد و در گذشته کاشت زعفران در استان های خراسان، فارس، کرمان، مرکزی، یزد و اصفهان به طور وسیع تری مرسوم بوده است.

کتاب الکترونیکی کاشت، داشت و برداشت زعفران

مخاطبان کتاب آموزشی :

تولیدکنندگان زعفران

کارشناسان کشاورزی

فهرست مطالب کتاب آموزشی :

اهمیت زعفران

موارد مصرف زعفران

مشخصات زعفران زراعی

فیزیولوژی رشد و نمو زعفران

آب و هوای مناسب زعفران

خاک مناسب کاشت زعفران

تهیه زمین

انتخاب پیاز و زمان کاشت

عملیات کاشت پیاز

مراقبت های زراعی

تغذیه زعفران

آفات زعفران

عمر زعفران زار

برداشت زعفران

گل دادن

طرز و موقع چیدن گلها

باز کردن گل زعفران

خشک کردن زعفران

بسته بندی زعفران

منابع مورد استفاده

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *