اسفناج ( Spinach ) متعلق به خانواده اسفناجیان می باشد. ارزش غذایی ۱۰۰ گرم اسفناج خام به شرح زیر است:
اسفناج گیاهی است مناسب فصول سرد، در هوای گرم و روزهای طولانی به گل می نشیند. اسفناج را بایستی در پاییز و یا خیلی زود در بهار کاشت. اگر در پاییز کاشته شود و روی گیاهچه ها با کاه و یا پوشال پوشانده شود آنها در زمستان می مانند و در اوایل بهار قابل برداشت می باشند. اسفناج به مقدار زیادی ازت نیاز دارد و در خاک های اسیدی خوب رشد نمی کند ولی به هر حال گیاهی است که به آسانی رشد می کند.
خاک را با مقدار زیادی کود کهنه و طبیعی قبل از کاشت مخلوط کنید.فاصله گیاهان را ۵-۳ سانتی متر و فواصل ردیف ها را ۵۰-۴۰ سانتی متر حفظ نمایید. گیاهان را همیشه مرطوب نگاه داشته و علف های هرز را کنترل نمایید. تمام گیاه را هنگامی که سر پر از برگی ایجاد کرد درو کنید.
منبع : خرید مجازی
محصولات فروشگاه در زمینه سبزیجات
[product-catalogue id=’41’]