راهنمای تصویری طرز تشخیص ماهی سالم و فاسد

راهنمای تصویری طرز تشخیص ماهی سالم و فاسد

راهنمای تصویری طرز تشخیص ماهی سالم و فاسد

– بدن ماهی به طور طبیعی با لایه نازکی از ماده لیز و چسبنده ای به نام مخاط پوشیده شده است که شفاف و بدون بوی نامطبوع است.

– چشم های ماهی تازه شفاف بوده و برق می زند و همچنین کمی برجسته می باشد.

– آبشش های ماهی تازه به رنگ قرمز روشن بوده و بدون له شدگی یا بوی نامطبوع است.

– اگر ماهی تازه را از وسط بدن در کف دست قرار دهیم بخش سر و دم ماهی خم نمی شود و حالت فنری دارد.

– اگر با انگشت روی بدن ماهی تازه فشار وارد کنیم جای انگشت روی بدن ماهی نمی ماند و به حالت اول خود بر می گردد.

– مخرج ماهی تازه کاملا بسته و فاقد مدفوع است.

– گوشت ماهی باید سفت و پوست آن صاف و تازه باشد و هیچگونه رنگ پریدگی و زردی نداشته باشد.

– فلس ماهی تازه شفاف و درخشان است و به آسانی از بدن ماهی کنده نمی شود.

– ماهی تازه فاقد ترشح و آب چک خونابه ای است.

– بدن ماهی تازه فاقد هرگونه آسیب دیدگی پوستی، آبششی و دهانی است.

– ماهی نباید بوی تندی داشته باشد بلکه باید دارای بوی مطبوع و ملایمی باشد.

– خون محوطه شکمی ماهی تازه به رنگ روشن بوده در حالیکه این خون در ماهی فاسد و کهنه به رنگ تیره و دارای کمی بوی غیر طبیعی می باشد.

– ماهی تازه در آب فرو می رود ولی ماهی کهنه در آب شناور می ماند.

 

محصولات فروشگاه در زمینه شیلات

[product-catalogue id=’6′]

حتما ببینید

کتاب آشنایی با روش های پرورش ماهی قزل آلا در شرایط منابع آبی محدود

کتاب آشنایی با روش های پرورش ماهی قزل آلا در شرایط منابع آبی محدود

رشد روز افزون جمعیت و محدودیت منابع تولید، بشر را ناگزیر به تلاش برای دستیابی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *