– هضم گوشت ماهی در مقایسه با سایر گوشت ها به مراتب آسانتر و جذب آن به نسبت بیشتر است.
– اسیدهای چرب ماهی از نوع امگا۳ بوده که نقش موثری در خواص دارویی دارد.
چربی گوشت قرمز دارای اسید چرب از نوع امگا۶ بوده که بسیار مضر است.
– ماهی فاقد کربوهیدرات است.
– ماهیان آب شیرین از نظر ویتامین D غنی می باشند، در حالیکه گوشت قرمز فاقد ویتامین D می باشد.
– میزان کلسترول ( چربی ) گوشت ماهی نسبت به سایر گوشت ها بسیار کمتر است.
– گوشت ماهی از لحاظ ویتامین A نسبت به سایر گوشت ها بسیار غنی می باشد.
– ماهی برخلاف گوشت قرمز فاقد تری گلیسرید ( چربی خون ) است.
محصولات فروشگاه در زمینه شیلات
۶
No
Thumbnail
Detail,list
Thumbnail

فیلم آموزش پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی
۶,
۰,
,
فیلم آموزش پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی,

کتاب آموزشی روش های نوین افزایش تولید ماهی قزل آلا در استخر های دو منظوره کشاورزی
۶,
۰,
,
کتاب آموزشی روش های نوین افزایش تولید ماهی قزل آلا در استخر های دو منظوره کشاورزی,

کتاب آموزشی نگهداری و عمل آوری ماهیان غیر خوراکی بر روی عرشه
۶,
۰,
,
کتاب آموزشی نگهداری و عمل آوری ماهیان غیر خوراکی بر روی عرشه,

کتاب آموزشی ده پیام آموزشی ویژه پرورش دهندگان ماهی قزل آلا و کپور
۶,
۰,
,
کتاب آموزشی ده پیام آموزشی ویژه پرورش دهندگان ماهی قزل آلا و کپور,

کتاب روش های افزایش تولید ماهی قزل آلا در مزارع سرد آبی
۶,
۰,
,
کتاب روش های افزایش تولید ماهی قزل آلا در مزارع سرد آبی,

کتاب آشنایی با روش های پرورش ماهی قزل آلا در شرایط منابع آبی محدود
۶,
۰,
,
کتاب آشنایی با روش های پرورش ماهی قزل آلا در شرایط منابع آبی محدود,

کتاب پرورش ماهی قزل آلا در استخرهای ذخیره آب کشاورزی
۶,
۰,
,
کتاب پرورش ماهی قزل آلا در استخرهای ذخیره آب کشاورزی,

کتاب آموزشی اصول تغذیه و غذا دهی در ماهی های گرمابی
۶,
۰,
,
کتاب آموزشی اصول تغذیه و غذا دهی در ماهی های گرمابی,