صفحه نخست » کشاورزی » کتاب آموزشی کاهش ضایعات گندم از مزرعه تا سفره
موتورسوار حرفه ای ( راهنمای جامع آموزشی موتورسیکلت ) دانشنامه مرغداری | آموزش تکثیر و پرورش مرغ بومی و صنعتی در موبایل

کتاب آموزشی کاهش ضایعات گندم از مزرعه تا سفره

کتاب آموزشی کاهش ضایعات گندم از مزرعه تا سفره

وضعیت: در حال فروش

وضعیت گارانتی: دارد

فرمت فایل: PDF

حجم فایل: 5.12 MB

تعداد صفحات: 50

ناشر: جهاد کشاورزی

»خریدار گرامی لینک دریافت فایل پس از پرداخت آنلاین، نمایش داده خواهد شد. در صورت نیاز راهنمای خرید را مطالعه فرمایید

 

گندم و نان در فرهنگ ما ایرانی ها، همواره از قداست و منزلت خاصی برخوردار بوده و در بیشتر اعیاد و مراسم مذهبی نان را به عنوان نشانه ای از برکت الهی در سفره های خود قرار می دهیم. به آن قسم میخوریم و بی احترامی به نان را گناهی بزرگ می دانیم. اجداد و نیاکان ما هرگاه تکه نانی در مسیر خود می دیدند با احترام آن را برداشته، می بوسیدند و در شکاف دیوار می گذاشتند یا آن را در داخل نهر آبی رها می کردند، تا مبادا حرمت و قداست آن شکسته شود.

با این وجود بحث ضایعات نان و علل چگونگی رفع آن در کشور مدتهاست که افکار صاحب نظران و متخصصان کشور را به خود مشغول ساخته است و متاسفانه امروزه بخش عظیمی از دست رنج کشاورزان در مراحل مختلف تولید، حمل و نقل، انبار داری، فرآوری، توزیع و مصرف به هدر می رود.

 کتاب آموزشی کاهش ضایعات گندم از مزرعه تا سفره

اهداف این کتاب آموزشی

به اهمیت و نقش کاهش ضایعات در استمرار تولید و خودکفایی گندم پی خواهید برد.

با کاشت، داشت و برداشت گندم آشنا می شوید.

با میزان ضایعات گندم در مراحل مختلف تولید، حمل و نقل، انبارداری، فرآوری و مصرف آشنا می شوید.

با اصول صحیح انبار داری و حمل و نقل آشنا می شوید.

با نحوه صحیح فرآوری و نگهداری نان آشنا می شوید.

با بهداشت و فرهنگ مصرف بهینه نان آشنا می شوید.

 

فهرست کتاب آموزشی

ضایعات گندم در مرحله تولید

ضایعات گندم در مرحله تهیه بستر و کاشت

ضایعات گندم در مرحله داشت

ضایعات گندم در مرحله برداشت

ضایعات گندم در مرحله حمل و نقل و انبارداری

ضایعات گندم در مرحله انبارداری

ضایعات گندم در مرحله انبارداری و تبدیل آرد

ضایعات نان

نان و انواع آن

نان بربری

نان سنگک

نان لواش

نان تافتون

نان محلی

نان حجیم

نان صنعتی

بهداشت و فرهنگ مصرف نان

بهداشت نان

نگهداری نان

فرهنگ مصرف نان

پکیج آموزشی پرورش مرکبات پکیج آموزشی پرورش شترمرغ پکیج آموزشی پرورش سیب پکیج آموزشی پرورش انگور پکیج آموزشی زراعت برنج پکیج آموزشی پرورش مرغ پکیج آموزشی زراعت گندم و جو پکیج آموزشی پرورش زنبور عسل پکیج آموزش گاوداری (سنتی و صنعتی) پکیج آموزشی زراعت پنبه پکیج آموزشی زراعت چغندرقند پکیج آموزشی زراعت سیب زمینی پکیج آموزشی پرورش زیتون پکیج آموزشی پرورش خرما پکیج آموزشی پرورش انار پکیج آموزشی زراعت ذرت پکیج آموزشی پرورش گردو پکیج آموزشی پرورش گوسفند و بز پکیج آموزشی زراعت زعفران پکیج آموزش آبیاری در کشاورزی پکیج آموزشی پرورش خیار پکیج آموزشی پرورش انبه پکیج آموزشی پرورش پسته پکیج آموزشی پرورش ماهی قزل آلا پکیج آموزش باغداری پکیج آموزشی ماشین آلات و ادوات کشاورزی پکیج آموزشی پرورش آلوئه ورا پکیج آموزشی پرورش نخود پکیج آموزشی پرورش گوجه فرنگی پکیج آموزشی پرورش گلابی پکیج آموزشی پرورش بادام