کتاب میوه انار، داشت، برداشت و نگهداری

کتاب میوه انار داشت، برداشت و نگهداری

انار نیز مانند بسیاری از میوه ها بومی ایران بوده و بنا به شواهد تاریخی از نواحی اطراف دریای خزر، کوه های زاگرس و بعضی از کشورهای مجاور از طرف غرب به یونان و از طرف شرق به هندوستان راه یافته است. میوه انار صدها سال قبل از میلاد مسیح شناخته شده بود و در ادبیات قدیمی مانند اشعار هومر از این میوه نام برده شده است. انار برای کارتاژها جنبه تقدس داشته و در کشورهای شرق به نام میوه بهشتی معروف می باشد. در آسیا این میوه در کشورهای هندوستان، افغانستان، ازبکستان و معدودی از کشورهای همجوار کشت می شده است. در بسیاری از کشورهای آسیایی این محصول به چشم نمی خورد. در قاره اروپا در کشورهای ایتالیا، یونان و اسپانیا کشت می شده و از طریق اسپانیا به مکزیک نیز راه یافته است. کشت انار در کشورهای آفریقایی اطراف دریای مدیترانه نیز متداول می باشد.

کتاب میوه انار، داشت، برداشت و نگهداری

فهرست مطالب

مقدمه

مناطق تولید و سطح زیر کشت انار در ایران

شرایط آب و هوایی مناسب کاشت انار

مشخصات گیاه شناسی انار

ترکیبات میوه انار

فیزیولوژی

آفات و بیماری های عمده انار

اهمیت انار به عنوان یک میوه صادراتی

روش نگهداری انار

زمان برداشت انار

دمای مناسب برای نگهداری

روش گندزدایی ( ضد عفونی ) انار برای نگهداری

درجه بندی و بسته بندی

بررسی و ویژگی انارهای مناطق مختلف ایران

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *