کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای

کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای

چای گیاهی از خانواده Theaceae جنس Camelia و گونه Sinensis می باشد. این گیاه از نوشیدنی های عمده و ساده اکثر کشور های جهان و ایران می باشد. سهم ایران در تولید جهانی چای خشک در بین بیش از ۳۰ کشور چای خیز جهان حدود ۵/۲ درصد است. بیش از ۳۴ هزار هکتار از اراضی استان های گیلان و مازندران زیر کشت چای می باشد و از این طریق حدود ۶۰ هزار خانوار امرار معاش می کنند که نشان دهنده اقتصادی بودن چای و نقش اشتغال زایی آن است، لذا افزایش کمیت و کیفیت این محصول دارای اهمیت است.

مهم ترین و سالم ترین روش در این راستا استفاده از روش های بهزراعی می باشد. بهزراعی به اجرای صحیح عملیات زراعی از قبیل کاشت، داشت و برداشت محصول گفته می شود. اجرای عملیات صحیح بهزراعی از قبیل کوددهی، آبیاری، هرس و مبارزه با آفت ها و بیماری ها از اهمیت بالایی برخوردار است که در این کتاب آموزشی در مورد هر کدام به طور مختصر بحث خواهد شد.

کتاب آموزشی اهمیت به زراعی در باغ های چای

فهرست کتاب آموزشی

  • نیاز غذایی بوته چای
  • مقدار برداشت مواد غذایی بوته چای
  • عناصر اصلی چای
  • ازت
  • فسفاس
  • پتاس
  • اهمیت مصرف کود های آلی
  • هرس بوته های چای
  • آبیاری
  • آفت ها و بیماری های چای
  • شپشک آردآلود
  • مشخصات شپشک آردآلود
  • خسارت شپشک آردآلود
  • مبارزه بیولوژیکی علیه شپشک آردآلود چای
  • کنه قرمز چای
  • مبارزه علیه کنه قرمز چای
  • نماتد زخم ریشه چای

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *