کتاب آموزشی بیماری ساق سیاه

کتاب آموزشی بیماری ساق سیاه

 

کتاب آموزشی بیماری ساق سیاه

سلامت بذر سیب زمینی یکی از عوامل مهم در کیفیت بذر و عدم از دست رفتن قدرت بذر جهت کشت در سالیان متوالی است. عوامل متعددی می توانند بر سلامت بذر تاثیر منفی بگذارند که از مهم ترین آن ها می توان به عوامل پاتوژن یا بیماری زا ( انواع قارچ ها، ویروس ها، باکتری ها و میکوپلاسما ها ) اشاره نمود. از جمله عوامل بیماری زای باکتریایی بیماری ساق سیاه است. این بیماری یکی از شایع ترین بیماری ها در سطح اروپا می باشد و هر ساله خسارت سنگینی به سیستم بذر در کشور های اروپایی وارد می سازد. با توجه به اینکه منبع تامین هسته اولیه بذر سیب زمینی جهت چرخه تولید بذر در ایران، کشور های اروپایی می باشند، احتمال گسترش این بیماری در ایران وجود دارد. به همین منظور ضرورت ارائه این کتاب آموزشی با هدف آشنایی محققان، کارشناسان و مروجان عزیز بیماری ساق سیاه و عوامل موثر در شدت و کاهش آن احساس گردید، امید است که این کتاب آموزشی بتواند مفید واقع شود.

کتاب آموزشی بیماری ساق سیاه

فهرست کتاب آموزشی

  • اهمیت بیماری
  • عامل بیماری
  • چرخه بیماری
  • علائم و نشانه های بیماری
  • روش های کنترل بیماری
  • ارقام مقاوم
  • استفاده از ذره های سالم
  • تناوب زراعی
  • بهداشت مزرعه
  • حفظ رطوبت مناسب خاک

 

محصولات فروشگاه در زمینه سیب زمینی

[product-catalogue id=’46’]

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *