کتاب آموزشی زراعی سویا

کتاب آموزشی زراعت سویا

 

بیش از ۹۰ درصد مصرف داخلی روغن خوراکی کشور از طریق واردات تامین می شود، به همین لحاظ لزوم برنامه ریزی صحیح و منسجم با هدف نیل به خود کفایی در تولید روغن های خوراکی غیر قابل انکار خواهد بود. گیاه سویا به دلیل قابلیت سازگاری بالا و به خصوص امکان زراعت آن به عنوان کشت دوم در اکثر مناطق کشور و هم چنین با دارا بودن ۳۵-۴۵ درصد پروتئین ۱۶-۲۴ درصد روغن، از ارزش بالایی از نظر تولید پروتئین گیاهی و علوفه برخوردار است.

هم اکنون این محصول در اکثر کشور های دنیا مورد کشت قرار می گیرد و کشورهای آمریکا، چین و برزیل سه کشور اول تولید کننده سویا در جهان می باشد. از سویا فرآورده های فراوانی تولید می شود که عبارتند از : روغن، شیر سویا، پنیر سویا، کنجاله سویا و بسیاری از محصولات صنعتی، کنجاله سویا با بیش از ۷۰ درصد پروتئین از ارزش غذایی بالایی برای تغذیه دام برخوردار است، روغن سویا نیز دارای مقادیر زیادی اسد های چرب لینولئیک و اولئیک می باشد که در تغذیه انسان از ارزش فراوانی برخوردار است. پروتئین فرآوری شده سویا به عنوان جایگزین پروتئین های حیوانی، مصرف روز افزون یافته است.

 کتاب آموزشی زراعی سویا

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب آموزشی با مطالب زیر آشنا می شوید :

اهمیت گیاه سویا و جایگاه آن در منطقه

آشنایی با عملیات آماده سازی زمین

آشنایی با ارقام مهم سویا

آشنایی با کاشت، داشت و برداشت سویا

 

فهرست کتاب آموزشی

  • اهمیت جایگاه سویا
  • خصوصیات گیاه سویا
  • تناوب زراعی
  • ارقام سویا
  • نوع خاک
  • آماده سازی زمین
  • کاشت سویا
  • تاریخ کاشت
  • گره های ریشه ای
  • کوددهی
  • کمبود ها
  • علف های هرز
  • آفات
  • بیماری های سویا
  • توصیه های عمومی جهت کنترل بیماری های سویا
  • برداشت سویا

 

محصولات فروشگاه در زمینه سویا

[product-catalogue id=’72’]

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *