کتاب آموزشی اسفناج

کتاب آموزشی اسفناج

اسفناج بومی ایران و آسیا است و سپس به اروپا و آمریکا انتقال یافته است. برگ های اسفناج در رقم های مختلف دارای فرم و رنگ متفاوت و به شکل های تخم مرغی، بیضوی و یا نیزه ای هستند. برگ های اسفناج دارای املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم و ویتامین آ و ث می باشد.

کلسیم اسفناج به صورت اگزالات کلسیم است که قابل جذب نمی باشد و برای افرادی که کلیه سنگ ساز دارند خوب نیست. برای جذب آهن اسفناج باید آن را همراه با میوه های حاوی ویتامین ث مثل مرکبات، کیوی و… خورد. برگ های اسفناج به صورت تازه، آب پز و به همراه مواد غذایی دیگر مانند زیتون و پیاز و… در سالاد ها استفاده می شود.

کتاب آموزشی اسفناج

 

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان گرامی شما در این کتاب آموزشی با :

ارزش غذایی اسفناج

نیازهای اقلیمی و خاک برای کاشت اسفناج

تاریخ کاشت

تغذیه اسفناج

شیوه های کاشت، داشت و برداشت

آفات و بیماری ها آشنا می شوید.

فهرست کتاب آموزشی

نیازهای اقلیمی و خاک

دما

نور

خاک مورد نیاز

مراحل تهیه زمین

تغذیه

بذر

ویژگی های رقم خوب

زمان کاشت

آبیاری

تنک کردن

مبارزه با علف های هرز

آفات و بیماری ها

برداشت

بذرگیری

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *