کتاب آموزشی زراعت سیب زمینی

کتاب آموزشی زراعت سیب زمینی

خوانندگان گرامی، کتاب آموزشی حاضر مجموعه ای است جهت آشنایی با زراعت سیب زمینی از ابتدای کاشت تا انبار داری، برای تولید بهتر و بیشتر این محصول با ارزش، امید است اطلاعات این کتاب آموزشی قدمی هرچند ناچیز در راه اعتلای دانش کشاورزی کارشناسان مروجان و کشاورزان عزیز باشد. سیب زمینی از محصولات غده ای است که نقش مهمی در تغذیه مردم جهان دارد.

سیب زمینی گیاهی بومی از نیمکره غربی است و احتمالا از ارتفاعات سلسله جبال آنددربولیوی یا پرو منشا یافته است.سیب زمینی به عنوان یک غذا نقش مهمی را در حل بحران غدایی و رفع سوء تغذیه انسان ها ایفا کرده است زیرا راندمان زیاد و کیفیت مطلوب غدایی آن از اهمیت شایانی برخوردار است. این گیاه یکی از محصولات کشاورزی است که امروزه از عذاهای مهم بسیاری از ملل به شمار می رود، علاوه بر تغدیه انسان و دام در کارخانه جات تقطیر و نشاسته سازی مورد استفاده قرار می گیرد. سیب زمینی از نظر ارزش غذایی یکی از بهترین مواد هیدروکربنه به شمار می رود.

کتاب آموزشی زراعت سیب زمینی

هدف این کتاب آموزشی

خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب آموزشی با مطالب زیر آشنا می شوید :

گیاه شناسی سیب زمینی

تهیه بستر بذر

عملیات کاشت، داشت و برداشت سیب زمینی

تغدیه گیاهی

کنترل علف هرز و آفات بیماری ها

انبارداری سیب زمینی

فهرست کتاب آموزشی

تاریخچه

عوامل محیطی

خصوصیات گیاه شناسی

تهیه بستر بذر

پیش جوانه دار کردن

شکستن دوره خواب

عملیات کاشت

عملیات داشت

تغذیه گیاهی سیب زمینی

خاک دادن پای بوته ها

کنترل علف های هرز

مبارزه با آفات و کنترل بیماری ها

سرزنی و جمع آوری بوته ها

برداشت

التیام دادن

انبارداری

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *