کتاب آموزشی یافته های تحقیقاتی انجیر در استان فارس

کتاب آموزشی یافته های تحقیقاتی انجیر در استان فارس

انجیر یکی از میوه های مهم و مقدس است که به لحاظ ارزش غذایی و دارویی آن در بسیاری از مناطق دنیا به صورت آبی و دیم در باغات و در کوهپایه ها کشت می شود. کشت انجیر در اکثر استان های کشور رواج دارد. استان فارس با بیش از ۳۵ هزار هکتار سطح زیر کشت و تولید سالیانه ۳۲ هزار تن انجیر خشک، مقام نخست تولید انجیر را در کشور داراست. کشت آن در شهرستان های استهبان، نی ریز، جهرم، کازرون، فیروزآباد و فسا متداول است.

در شهرستان های استهبان نزدیک به ۲۰۰۰۰ هکتار انجیر به صورت دیم وجود دارد که ۶۵ درصد از کل سطح انجیر استان را در بر می گیرد و سالانه حدود ۲۰۰۰۰ تن انجیر خشک تولید می نماید.

کتاب آموزشی یافته های تحقیقاتی انجیر در استان فارس

فهرست کتاب آموزشی

شرایط مناسب کشت انجیر

ازدیاد انجیر

احداث باغ انجیر

انواع انجیر

ارقام انجیر

ارقام انجیر بر

گرده افشانی

رشد میوه و تولید محصول

ضدعفونی و انبار داری انجیر خشک

آفات و امراض مهم انجیر

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *