کتاب آموزشی گل دهی و تشکیل میوه در مرکبات

کتاب آموزشی گل دهی و تشکیل میوه در مرکبات

در شرایط نیمه گرمسیری القای جوانه ها به گل دهی از طریق دما های پایین ( سرما ) انجام می شود که البته دمای آستانه برای ایجاد این تاثیر القایی هنوز به طور دقیق مشخص نشده اما تصور می شود که مقدار آن در حدود ۱۹ درجه سانتی گراد باشد. در مناطق گرمسیری که سرمای القا کننده وجود نداشته و یا میزان برودت موجود برای ایجاد چنین تاثیری در حد ناچیز و کم اهمیتی است، گل دهی می تواند با تنش های آبی تشویق شود که در این مورد واکنش ارقام لیمو بارزتر از سایر انواع مرکبات است.

در کنار مسائل تغذیه ای و نقش عملیات باغبانی در تعیین الگوی گل دهی مرکبات، باید به تاثیر مقدار باردهی درخت و مدت زمان نگهداری میوه روی شاخه ها نیز اشاره کرد زیرا تاخیر در برداشت محصول سبب کاهش قابل توجهی در گل دهی خواهد شد. در این کتاب آموزشی سعی شده است تا ضمن بررسیی روند تولید گل به بحث در زمینه نقش عوامل مختلف داخلی و محیطی در چگونگی گل دهی درختان مرکبات پرداخته شده و روابط متقابل موجود بین این عوامل مورد بررسی قرار بگیرد تا بتوان با داشتن درک عمیق تری از این پدیده حیاتی نسبت به بهبود وضعیت تولید گل و در نهایت حصول عملکرد های بالاتر گام های موثری برداشت.

کتاب آموزشی گل دهی و تشکیل میوه در مرکبات

 

فهرست کتاب آموزشی

وقایعی که در جوانه ها منجر به گل دهی می شود

مرحله گل القایی

مرحله گل آغازی

مرحله گل شکفتنی

فنولوژی گل دهی مرکبات

عوامل موثر در برگ دار شدن یا بی برگی گل آذین

عوامل تاثیر گذار در گل دهی مرکبات

عوامل اقلیمی

طول دوره روشنایی

دما

تغذیه

سوخت و ساز مواد ازتی

کربوهیدرات

مواد شبه هورمونی

نقش میوه

تشکیل میوه

پکیج آموزشی پرورش مرکبات

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *