کتاب آموزشی کشت سیر در سیستان و مناطق مشابه

کتاب آموزشی کاشت سیر در سیستان و مناطق مشابه

 

سیر یکی از سبزی های مهم پاییزی است که به شکل خام و پخته در غذا، ترشی، مخلوط با ماست، در خیار شور، کشک محلی زابل و … مصرف می شود. سیر به علت خاصیت های دارویی زیاد ( مخزن الادویه ) نامیده می شود. این گیاه علاوه بر خاصیت ضد عفونی کنندگی، در تقویت پیاز مو و حافظه نیز موثر است. کاشت سیر در بعضی مناطق سیستان به طور پراکنده رواج دارد. همچنین به علت کشت و رویش زمستانه و نقش آن در جیره غذایی ایجاد اشتغال و افزایش درآمد کشاورزان، اهمیت زیادی دارد. بنابراین اگر اصول صحیح بهزراعی آن رعایت شود و مشکل صادرات آن حل شود، یکی از پر فایده ترین محصولات کشاورزی این منطقه است.

 کتاب آموزشی کشت سیر در سیستان و مناطق مشابه

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان گرامی شما با مطالعه این کتاب آموزشی :

با اصول صحیح کاشت و کار سیر در منطقه آشنا می شوید.

با رقم های مناسب سیر و مراقبت های لازم دوران رشد آشنا می شوید.

چگونگی مبارزه با آفت تریپس و روش های برداشت و انبار داری سیر را فرا می گیرید.

 

فهرست کتاب آموزشی

اهمیت سیر

تهیه زمین برای کشت سیر

تاریخ کاشت سیر و رقم های مناسب

روش کاشت سیر

مراقبت های زراعی سیر

معرفی آفات تریپس و راه های مبارزه با آن

برداشت سیر

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *