کتاب آموزشی نکاتی از زراعت و تغذیه گندم در اراضی شور

گندم مهم ترین محصول زراعی ایران است و رشد و عملکرد آن در بسیاری از مناطق تحت تاثیر تنش شوری کاهش می یابد. سطح وسیعی از اراضی کشور نیز به درجات مختلف با مشکل شوری مواجه است که از جمله می توان به قسمت وسیعی از اراضی شمال و شرق شهر اصفهان اشاره نمود.

استفاده از ارقام متحمل به شوری، رعایت برخی نکات زراعی و توجه به برخی اصول در تغذیه گندم، می تواند تا حد نسبتا زیادی به افزایش بازده تولید این محصول در شرایط تنش شوری کمک نماید. در این کتاب آموزشی سعی گردیده تا ضمن آشنایی مختصر با برخی مفاهیم زراعت گندم در شرایط شور، برخی نکات زراعی و تغذیه ای که در بهبود تولید گندم در این شرایط نقش دارند، تشریح گردد. امید آن که مورد استفاده مروجین و کشاورزان قرار گیرد.

taghzie-gandom-ebook

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان گرامی، شما در این کتاب آموزشی :

با برخی از مفاهیم مرتبط با تنش شوری آشنا می شوید.

با اثرات شوری بر گیاه گندم آشنا می شوید.

با برخی از نکاتی که با رعایت آن عملکرد گندم در اراضی شور افزایش می یابد آشننا می شوید.

فهرست کتاب آموزشی

ارقام گندم متحمل به شوری

برخی عملیات زراعی در شرایط شوری

میزان بذر

آبیاری

تغذیه

اهمیت مصرف کود ها در شرایط شور

تامین ازت مورد نیاز

تامین فسفر مورد نیاز

تامین پتاسیم مورد نیاز

عناصر ریز مغذی

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *