کتاب آموزشی مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

کتاب آموزشی مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

سخت کوشی، کار طاقت فرسا، مشقت فراوان واژه هایی هستند که در فعالیت تولیدی بخش کشاورزی به ویژه در بخش باغبانی بار ها و بار ها تکرار شده که نمایانگر زحمات بسیار جامعه ی روستایی است که با تلاش فراوان محصولات کشاورزی با کیفیت تولید می کنند.

اما جابجایی نادرست پس از برداشت، جاده های نا هموار، بسته بندی های نا مناسب، توزیع سنتی محصولات در میادین، بازار های غیر استاندارد از عواملی هستند که موجب ضایع شدن دست رنج کشاورزان می شوند. سبزی و میوه از مهم ترین محصولات کشاورزی هستند که تاثیر مهمی در تامین نیاز غذایی و سلامت انسان دارند. در ایران مقدار تلفات پس از برداشت میوه و سبزی بر اساس آمار منتشره وزارت جهاد کشاورزی بیش از ۳۵ درصد می باشد. کشور ما به دلیل داشتن آب و هوای متنوع، اقلیم مناسبی برای تولید محصولات مختلف کشاورزی است و مازاد نیاز خود را می تواند به کشور های منطقه صادر کند.

کتاب آموزشی مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

 

اهداف این کتاب آموزشی

شما در این کتاب آموزشی :

با راه های ضایع شدن محصولات کشاورزی

اهمیت تولید محصول با کیفیت بالا

فرایند های طبیعی موجود در محصولات کشاورزی

راه های کم کردن ضایعات کشاورزی آشنا می شوید.

فهرست کتاب آموزشی

اهمیت تولید محصول با کیفیت بالا

فرآیند های طبیعی موجود در محصولات

برداشت

حمل از مزرعه

آماده سازی محصول برای فروش

بسته بندی محصول

انبار داری محصول

شرایط مناسب انبار برای مزارع کوچک

مدیریت کاهش ضایعات

مجموعه آموزش زراعت (عمومی)

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *