کتاب آموزشی فرآوری کاه و کلش

کتاب آموزشی فرآوری کاه و کلش

بدون شک کمبود منابع علوفه ای و خوراک دام با کیفیت بالا از مهم ترین عوامل محدود کننده در دامپروری محسوب می شود. در روند تولید انواع محصولات کشاورزی، سالانه حجم نسبتا زیادی از پس مانده های کشاورزی تولید می گردد که با ارزش بالقوه زیادی دارند. کاه ها و به ویژه کاه غلات یکی از مهم ترین منابعی است که در بسیاری از کشور های جهان به ویژه در مناطق خشک و از جمله ایران مورد استفاده دام قرار می گیرد.

مهم ترین محدودیت مصرف کاه در تغذیه دام های نشخوار کننده را می توان در پایین بودن قابلیت هضم، فقر مواد ازته، حجیم بودن، کمبود مواد معدنی و عدم خوش خوراکی جستجو نمود. بنابراین با کاربرد مکمل های غذایی و تامین توازن مواد مغذی، غنی سازی و بالا بردن قابلیت هضم و خوش خوراکی کاه ها، می توان بازده این منابع خوراکی را در تغذیه دام ها بهبود بخشید.

در این کتاب آموزشی سعی بر معرفی روشی جدید در ارتباط با فرآوری کاه و کلش با اوره می باشد، که علاوه بر تسهیل در انجام فرآوری کاه و پایین بودن هزینه فرآوری نسبت به روش قدیمی، امکان حمل و نقل بهتر کاه فرآوری شده نیز فراهم می شود.

کتاب آموزشی فرآوری کاه و کلش

 

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان عزیز شما پس از مطالعه این کتاب آموزشی بایستی بتوانید :

با اهمیت فرآوری پس مانده های محصولات کشاورزی و استفاده بهینه از آن ها در تغذیه دام آشنا شوید.

با چگونگی فرآوری بقایای محصولات کشاورزی و روش های مختلف فرآوری آشنا شوید.

با مزایای روش فرآوری کاه بسته بندی شده آشنا شوید.

فهرست کتاب آموزشی

فرآوری کاه و کلش گندم

روش فیزیکی

روش شیمیایی

روش میکروبی

روش های فرآوری کاه با استفاده از اوره

روش قدیمی

روش جدید

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *