کتاب آموزشی روش های مناسب برای خشک کردن میوه و سبزی

کتاب آموزشی روش های مناسب برای خشک کردن میوه و سبزی

خشک کردن مواد غذایی به شما اجازه می دهد که بهترین رقم با طعم مناسب را برای خشک کردن انتخاب کنید. ریز جانداران و آنزیم های عامل فساد مواد غذایی برای فعالیت به آب نیاز دارند. عمل خشک کردن روشی ساده برای جلوگیری از فساد تحت تاثیر آب است. بر خلاف کنسرو کردن که از یک سری عملیات مشخص برای فرآیند و بسته بندی پیروی می کند شیوه های خشک کردن انعطاف پذیر است. اندازه قطعات، مخلوط کردن با دیگر مواد غذایی، پیش تیمار کردن، نوع بسته بندی بستگی به سلیقه شما دارد.

اندازه گیری مدت زمان خشک شدن بیشتر با آزمایش کردن به وسیله خودتان نه بر اساس ساعت انجام می شود. مواد غذایی خشک را می توان گوناگون بسته بندی کرد و برخلاف کنسرو ها بسته بندی را می توان بارها باز و بسته کرد. خشک کن های برقی با قیمت های مناسب در دسترس هستند که به آسانی قابل استفاده بوده و به مراقبت کمی نیاز دارند. به همین دلیل بیشتر مردم ترجیح می دهند به جای آفتاب از خشک کن الکتریکی استفاده کنند.

کتاب آموزشی روش های مناسب برای خشک کردن میوه و سبزی

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان گرامی، شما در این کتاب آموزشی با :

روش های مختلف خشک کردن

انتخاب میوه ها برای خشک کردن

پیش تیمار کردن قبل از خشک کردن میوه و سبزی

شرایط خشک کردن

شرایط بسته بندی

انبار داری آشنا می شوید.

فهرست کتاب آموزشی

  • روش های مختلف خشک کردن
  • خشک کردن با استفاده از خشک کن
  • خشک کن آفتابی
  • خشک کن خورشیدی
  • خشک کن در آون
  • انتخاب میوه ها برای خشک کردن
  • انتخاب سبزی ها برای خشک کردن
  • آماده سازی میوه ها برای خشک کردن
  • آماده سازی سبزی ها برای خشک کردن
  • پیش تیمار کردن قبل از خشک کردن میوه و سبزی
  • روش های پیش تیمار کردن میوه و سبزی
  • پیش تیمار میوه ها
  • روش های پیش تیمار سبزی ها
  • خشک کردن سبزی در خشک کن
  • شرایط خشک کردن برای حفظ ارزش غذایی
  • شرایط بسته بندی میوه های خشک شده
  • بسته بندی
  • انبار داری
  • تهیه لواشک
  • خشک کردن و نگهداری لواشک
  • راهنمای خشک کردن میوه ها
  • راهنمای خشک کردن سبزی ها

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *