کتاب آموزشی راهنمای مدیریت و پرورش نیمچه های گوشتی

کتاب آموزشی راهنمای مدیریت و پرورش نیمچه های گوشتی

پرورش مطلوب گله بستگی به تامین نیاز های اصلی گله و یک برنامه مدیریتی منظم دارد. گله های گوشتی در جهان تحت شرایط گوناگون آب و هوایی، شرایط محیطی متفاوت و هم چنین سیستم هوای مختلف پرورش داده می شوند. عملکرد نهایی گله های گوشتی بستگی به چگونگی مدیریت پرورش در دو هفته اول دارد. کاهش میزان رشد با افزایش ضریب تبدیل که به علت شرایط نا مناسب پرورش در دوره ایجاد می شود تا پایان دوره جبران نمی گردد.

سیستم ایمنی در جوجه هایی که به علت تهویه نا مناسب در معرض غلظت بالای آمونیاک و یا دمای پایین کف سالن قرار می گیرند، تضعیف شده و میزان وقوع آسیت ( Ascites ) در آن ها افزایش می یابد و عملکرد تولید در چنین گله هایی ضعیف می گردد.  لذا پرورش جوجه در محل نا مناسب سبب افزایش و تغییر ضریب در سایر هزینه های تولید شده و منافع اقتصادی تولید کننده را تامین نخواهد کرد.

کتاب آموزشی راهنمای مدیریت و پرورش نیمچه های گوشتی

 

فهرست کتاب آموزشی

مدیریت پرورش

اقدامات لازم قبل از رسیدن گله

مدیریت گرمایش در جوجه ریزی

کنترل رطوبت

مدیریت آبخوری

مدیریت دانخوری ها

سیستم حداقل تهویه

جابجایی هوا

تنظیم رشد طیور گوشتی

رفاه طیور در هنگام عرضه به بازار

تغذیه

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *