کتاب آموزشی تکنولوژی پس از برداشت هویج و صنایع تبدیلی آن

کتاب آموزشی تکنولوژی پس از برداشت هویج و صنایع تبدیلی آن

 

کتاب آموزشی تکنولوژی پس از برداشت هویج و صنایع تبدیلی آن

هویج ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای میانه حوالی افغانستان یافت شد و به آرامی به حوالی دریای مدیترانه انتشار یافت. این گیاه در قرن ۱۴ میلادی به اروپا و چین و در قرن ۱۵ میلادی به ژاپن برده شد. هویج نارنجی در قرن ۱۷ میلادی شناخته شد و تا قبل از آن فقط هویج های زرد و بنفش کشت می شدند.

هویج مرغوب هویجی است که خوش رنگ، پر گوشت و استوانه ای شکل باشد. تا کنون درباره هویج های بومی ایران مطالعه و تحقیق چندانی صورت نگرفته است و به نظر می رسد که اصلاح نژاد در آن ها صورت نگرفته است، بنابراین انواع هویج های ایرانی منحصر به انواع محلی مناطق مختلف است و در اکثر موارد از خارج وارد می شود.

کتاب آموزشی تکنولوژی پس از برداشت هویج و صنایع تبدیلی آن

اهداف این کتاب آموزشی

مخاطبان پس از مطالعه این کتاب آموزشی می توانند :

از نظر طول زمان و رویش، انواع هویج ها را نام ببرید.

عملیات برداشت هویج را شرح دهند.

انواع فرآورده های هویج را نام ببرید.

فرصت های ( مزایای نسبی ) سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی هویج را بیان کنید.

مشکلات و تنگنا های سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی هویج را توضیح دهند.

 

فهرست کتاب آموزشی

  • ارزش غذایی
  • گونه ها
  • عملیات برداشت
  • عملیات پس از برداشت
  • ضایعات هویج
  • فرصت های سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی هویج
  • مشکلات و تنگنا های سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی هویج

 

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *